0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mayıs 2019 Çarşamba 08:56:00 - Güncelleme:22 Mayıs 2019 Çarşamba 08:56:00

Gelinim Mutfakta 21 Mayıs kim birinci? Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu?

Gelinim Mutfakta gün birincisi kim? Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu? soruları araştırılıyor. Fatih Ürek'in eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan Gelinim Mutfakta'da heyecan dorukta. Kanal D’nin fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta Fatih Ürek'in renkli sunumu ile ekranlara geliyor. Kanal D’nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın bugünkü bölümünde yine heyecan dorukta. Gelinim Mutfakta'da gün sonu değerlendirmesindeki sert tartışmadan sonra Fatih Ürek, diskalifiye kararı almak zorunda kalıyor. Gelinim Mutfakta hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler...

Gelinim Mutfakta gün birincisi kim? Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu? sorularının yanıtları tüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. Gelinim Mutfakta gün birincisi kim? Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu? sorularının yanıtları tüm izleyiciler tarafından merak ediliyor. Haftanın ilk gününde programa yeni bir yarışmacı katılıyor. Bu hafta katılan yeni isimler ilk performanslarını sergiledi. Yarışmaya yeni katılan gelin, kazandığı altın bileziklerle araba alacağını söylemesi Güngör'ün tuhafına gitti. Yarışmanın yeni katılımcısı kaynana Güller Hanımın söyledikleri, Reyhan Hanımın bozulmasına neden oldu.  Ezgi ve Gülcan arasındaki restleşme ise sert çıkışlarla sonuçlanıyor. Gelinim Mutfakta'da gün sonu değerlendirmesindeki sert tartışmadan sonra Fatih Ürek, diskalifiye kararı almak zorunda kalıyor. İşte Gelinim Mutfakta hakkında tüm merak edilenler... 

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM? 
Günün en düşük puanını alarak pazartesi gününü sonuncu sırada tamamlayan isim 9 puanla Gülcan oldu. Günün en yüksek puanını alan ve çeyrek altının sahibi olan gelin ise 15 puanla Vahide oldu. Diğer iki gelin ise 12'şer puan aldılar. Gelinim Mutfak'ta 21 Mayıs birincisi Ezgi oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA KİM DİSKALİFİYE OLDU?
Gün sonu değerlendirmesinde Ezgi ve Gülcan arasında büyük kavga çıkıyor! Gülcan, Ezgi'yi kendisini kıskanmakla suçluyor! Ezgi ise, yaşadığı tartışma sonrasında diskalifiye olmayı umursamadan Gülcan ile kavga etmeye devam ediyor. Gün sonu değerlendirmesindeki sert tartışmadan sonra Fatih Ürek, diskalifiye kararı almak zorunda kalıyor. Gelinim Mutfakta'da kimse diskalifiye olmadı. 

FATİH ÜREK KİMDİR?


Fatih Ürek, 3 Nisan 1966 tarihinde Erzurum’da doğmuştur. 

 Sevgi, Selvi, Nurgül adında 3 lası olan Fatih Ürek bir yaşındayken, Erzurum'da bir sucuk fabrikasında kasaplık yapan, aslen Malatya’lı olan babası Şerafettin Ürek'in Bursa'ya taşınması ile orada büyüdü. Annesi Seher Hanımdır. İlkokulu Bursa’da okudu. Babası çalışmak için İstanbul'a gitti. Babası altı ayda bir eve geliyordu bu yüzden onu annesi büyüttü. Orta birde beklemeye kalır: ‘‘O sene Bursa Devlet Tiyatrosu'nun figüran kadrosuna girdi. 20 yaşına kadar tiyatroda çalıştı. Sonra haksızlık yapıldığını düşündüğü için işten çıktı. Bu dönemde; züccaciyecide, mobilyacıda çalıştı, kuş sattı.

Ablasıyla bir gün; Taylan Gazinosu'na yemeğe gittiklerinde orada ona şarkı söyle diye ısrar ettiler, beğenilince ardından İş teklif ettiler. Böylece sahneye adım atmış oldu. Bu arada züccaciyecide çalışmaya devam ederek bir hoca tutup şarkı çalışmaya başladı.

Gençliğinde ses sanatçısı olmaya karar verdikten sonra Bursa’da Taylan Gazinosun çalışmaya başladı, daha sonra da 1989 yılında İstanbul'a taşındı. Önce Şişli'de oturdu, sonra para kazanmaya başladıkça semt değiştirdi, önce Etiler'e, oradan Tarabya ve Sarıyer'e taşındı.

1993 yılında çıkardığı Yaktı Yaktı albümüyle, Times Dergisinin düzenlediği ankette "Best Album Cover Of All Time" ödülünü kazandı.

Fatih Ürek, köfte dudaklarıyla çizgi film kahramanı Fred Çakmaştaş'a benzetilmektedir. Parıltılı pantolon, Transparan gömlek, Yılan dansı ve "Hadi Hadi" şarkısıyla gülen suratı hafızalara kazınmıştır.

Fatih Ürek’e ilk defa Mehmet Ali Erbil ‘‘top’’ diyerek aklı sıra espri ile karışık aşağılamıştır. Ancak Fatih Ürek, bu tip saldırılara cevap vermemektedir.
Bodrum'da cafe açan Fatih Ürek, İstanbul Astoria'da ikamet etmektedir.

Zayıflamak için mide ameliyatı geçiren ve kısa sürede 30 kilo veren Fatih Ürek, imajını da yeniledi. 5 Eylül 2015 Cumartesi akşamı yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yarışmasına konuk sanatçı olarak katıldı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX