0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Mart 2017 Pazartesi 12:09:00 - Güncelleme:27 Mart 2017 Pazartesi 12:14:00

Gaziantep'te esrarengiz olay! Emekli polis başından vurulmuş halde bulundu

Olay yeri inceleme ekipleri şahsın üzerine ve araç içerisinde yaptıkları incelemede ölen kişinin 10 ay önce emekli olan ve galericilik yapan emekli polis memuru Abdullah B. olduğunu tespit etti

 

Gaziantep'te emekli polis memuru Abdullah B. (49) aracının içerisinde başından vurulmuş olarak bulundu.

 

Olay bugün sabah saatlerinde Şahinbey ilçesi, Yamaçtepe Mahallesinde Burç Ormanı civarındaki boş arazide yaşandı. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde devriye gezen polis araçları boşluk arazide terk şekilde duran aracın yanına gitti. Otomobil içerisinde bir şahsın başından vurulmuş olduğunu gören polis ekipleri durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araç başından vurulan şahsın öldüğünü tespit etti.

 

BEYLİK TABANCASI KAYIP

Olay yeri inceleme ekipleri şahsın üzerine ve araç içerisinde yaptıkları incelemede ölen kişinin 10 ay önce emekli olan ve galericilik yapan emekli polis memuru Abdullah B. olduğunu tespit etti. Yapılan incelemenin ardından emekli polisin cesedi otopsi yapılmak üzere cenaze aracına bindirilerek Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

 

 

Öte yandan polis ekipleri olay yeri ve çevresinde yaptıkları araştırmada emekli polise ait beylik tabancasında da ulaşamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX