0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ocak 2018 Cuma 10:41:00 - Güncelleme:19 Ocak 2018 Cuma 11:07:00

Facebook WhatsApp Business'ı kullanıma sundu

Facebook, sahibi olduğu WhatsApp'ın bir süredir merakla beklenen iş odaklı sürümü olan WhatsApp Business'ı kullanıma sundu

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan WhatsApp'ta yeni dönem resmen başladı. WhatsApp Business resmen yayına sunuldu. 

Bir süredir Beta sürümü test edilen WhatsApp Business'ın tam sürümü Google Play Store üzerinden yayınlandı. 

Uygulmanın önümüzdeki günlerde iPhone uygulama marketi AppStore'a gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

KÜÇÜK ŞİRKETLER İÇİN ÜCRETSİZ

Şimdilik Endonezya, İtalya, Meksika, İngiltere ve ABD için kullanıma sunulan uygulama önümüzdeki günlerde diğer ülkeler için de kullanıma sunulacak. 

Kademeli olarak dünya genelinde sunulacak olan uygulama, ülkemizde de ilerleyen günlerde Google Play üzerinden yayınlanacak. 

Whatsapp'ın geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada WhatsApp Business'ın amacını şu sözler ile ifade etmişti: "Küçük şirketler için ücretsiz olan Whatsapp Business uygulaması üzerinden kullanılacak yeni araçlar ve havayolu şirketleri, e-ticaret siteleri, bankalar gibi büyük şirketler için girişim çözümlerini test etmekte oldukları"

Kaynak: Posta

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX