0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Temmuz 2018 Pazartesi 11:34:00 - Güncelleme:23 Temmuz 2018 Pazartesi 11:43:00

Eski makyaj malzemesini kullandı! Kör olacak

Avustralya'da yaşayan Shirley Potter, 20 yıllık makyaj malzemesini kullanınca hayatı karardı. Kullandığı malzeme yüzünden gözü enfeksiyon kapan Potter, görme kaybı yaşıyor. Uzmanlar, talihsiz kadının üç yıl içerisinde görme yetisini tamamen kaybedeceğini söyledi.

20 YILLIK BİR MASKARAYI KULLANINCA...

Avustralya'nın Adelaide şehrinde yaşayan Shirley Potter, 20 yıllık bir maskarayı kullanınca hayatı karardı. Makyaj yaptıktan sonra dışarıya çıkan 50 yaşındaki Potter, akşam eve geldiğinde gözünde kırmızılık, ağrı ve yanma hissi duymaya başladı. Makyajını silerek uyuyan talihsiz kadın ertesi sabah gördükleri karşısında şoke oldu.

AĞRISI DAYANILMAZ BİR HAL ALINCA...

The Sun gazetesinin haberine göre; ağrılı ve aşırı şişmiş gözlerine rağmen doktora gitmeyen Potter, birkaç gün oyalandı. Ağrısı dayanılmaz bir hal alınca hastanenin yolunu tutan kadın acı gerçekle yüzleşti.

TAMAMEN KÖR OLACAĞI SÖYLENDİ

Doktorlar, Potter'a gözünün enfeksiyon kaptığını söyledi. Görme kaybı meydana gelen Shirley Potter'a 3 yıl içinde tamamen kör olacağı söylendi. Gözlerindeki bu problemin 20 yıllık rimel yüzünden olduğunu öğrenince yaptığı şey yüzünden hayatının en büyük pişmanlığını yaşadı.

"YÜZ ÜRÜNLERİNİ 12 AY, GÖZ ÜRÜNLERİNİ İSE ALTI AYDAN SONRA KULLANMAMAK GEREKİYORMUŞ"

Shirley Potter, "Makyaj malzemelerinin tüketilmesi için belli bir süre olduğunu bilmiyordum. Düzenli olarak makyaj yapmayan biri olarak bu bilgi radarımda değildi. Ancak araştırdıktan sonra gördüm ki yüz ürünlerini 12 ay, göz ürünlerini ise altı aydan sonra kullanmamak gerekiyormuş" açıklamasında bulundu.

(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX