0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Nisan 2020 Cuma 15:43:00 - Güncelleme:03 Nisan 2020 Cuma 15:43:00

Tartıştığı eşini yaralayıp, aynı tabanca ile intihar etti

Kaynak: DHA

ABONE OL

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde Sezai O. (43), tartıştığı eşi Sevgi O.'yu tabancayla yaraladıktan sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Olay, saat 00.30 sıralarında İçmeler Mahallesi'nde meydana geldi. Motosiklet tamircisi Sezai O., 8 ay önce hayatını birleştirdiği eşi Sevgi O. ile evde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sezai O., tabancasıyla eşine ateş etti. Eşinin kanlar içinde yere yığıldığını gören Sezai O., bu kez silahı kendi başına dayayıp, tetiği çekerek yaşamına son verdi. Silah sesini duyan komşular, durumu polis ve sağlık ekibine bildirdi. Yaralanan Sevgi O., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan genç kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Sezai O.'nun cansız bedeni ise polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler : intihar bodrum Yuba ayhan sezai
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX