0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Eylül 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:19 Eylül 2019 Perşembe 08:00:00

TMSF yönetimiyle yeniden doğuyor

Türkiye’nin ilk makine halısını üreten Gümüşsuyu Halı, yeniden eski günlerine dönüyor. TMSF tarafından satın alınan asırlık markanın hedefi sektör lideri olmak. 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) yönetiminde olan Boydak Holding’in halı şirketi kurarak satın aldığı Gümüşsuyu Halı yeniden doğuyor. 

SIÇRAMA YAPACAK

1952 yılında kurularak, Türkiye’nin ilk makine halısını üreten marka, yeni yatırımlarla eski günlerine dönecek. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Muhiddin Gülal, Boydak Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin ve Gümüşsuyu Genel Müdürü Dr. Gökmen Kara’nın katıldığı bir toplantıyla marka lansmanını gerçekleştiren Gümüşsuyu Halı, gelecek dönemde de halı sektörünün hayli güçlü çıkışlara sahne olacağının sinyallerini verdi. 

İHRACAT HEDEFİ 

Gümüşsuyu Halı Genel Müdürü Dr. Gökmen Kara, toplantıda yaptığı açıklamada “2020 yılında Almanya, İtalya, Çin başta olmak üzere birçok farklı ülkede gerçekleştirilecek sektör fuarlarına katılarak marka bilinirliğimizi artırmayı ve dünyada daha çok noktaya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX