0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Eylül 2019 Perşembe 16:47:00 - Güncelleme:19 Eylül 2019 Perşembe 16:57:00

Düğünde üzücü kavga: Başına atılan leblebi yüzünden öldürüldü

Adana'da, gittiği düğünde başına leblebi atılan Sabahattin Narin, çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle av tüfeğiyle vurularak, öldürüldü. Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın ardından Abdülkadir S.ile Selim Ö. ve Doğan B.'yi gözaltına aldı.

Adana'da, gittiği düğünde başına leblebi atılan Sabahattin Narin çıkan kavgada av tüfeğiyle vurularak, öldürüldü.

Akılalmaz olay, 15 Eylül'de Yüreğir ilçesi Kiremithane Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla birlikte düğüne giden Sabahattin Narin'in başına leblebi atıldı. Öfkelenen Narin, leblebiyi Abdülkadir S.'nin attığını söyledi. Narin ile Abdülkadir S. arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Yanlarındakiler tarafından sakinleştirilen ikili ertesi gün yeniden karşılaştı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Aynı nedenle tekrar çıkan kavgada Abdülkadir S. yanında getirdiği av tüfeği ile Narin'i vurdu. Ağır yaralı olarak özel hastaneye kaldırılan Sabahattin Narin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın ardından Abdülkadir S.ile Selim Ö. ve Doğan B.'yi gözaltına aldı.

Abdülkadir S. polisteki sorgusunda, Narin'in iki kavgada da kendisine silah çektiğini iddia etti. Sorguları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

DHA

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX