0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ekim 2016 Pazartesi 00:00:00 - Güncelleme:17 Ekim 2016 Pazartesi 17:35:00

Dedikodu hapiste bitti

Teyzesinin kendisi hakkında dedikodu yaptığını öne süren 31 yaşındaki yeğeni, teyzesinin kimlerle görüştüğünü öğrenmek için 3 gaspçı tuttu. Gaspla teyzenin cep telefonunu ele geçiren yeğen tutuklandı. 

Konya'da Oğlu Vahit Çiftçi ile birlikte yaşayan 61 yaşındaki Esme Çiftçi, evde yalnız olduğu sırada tanımadığı 3 kişi kapıyı çaldı. Çiftçi'nin kim olduklarını sorması üzerine 3 kişi, oğlunun arkadaşları olduklarını söyleyip içeri girip yaşlı kadının ağzını elleriyle kapattı. Esme Çiftçi'nin el, ayak ve ağzını bağlayan şüpheliler, altın ve paraların yerini sordu. Çiftçi'nin yatak odasında demesi üzerine şüpheliler, 3 bilezik, 1500 lira para, kadının boynundaki kolye, parmağındaki yüzüğü ve cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.

Kameralar incelendi 

Anne-oğulun polise gitmesiyle ekipler 200 ev ve işyerinin güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Esme Çiftçi ifadesinde, gaspın süredir kavgalı olduğu yeğeni evli 1 çocuk annesi 32 yaşındaki Nevin Kulcu tarafından organize edilmiş olabileceğini söyledi. Polis, çalışmasını Kulcu üzerine yoğunlaştırdı.  Polis bir süredir takip ettiği Kulcu’yu gözaltına aldı. Kulcu, sorgusunda teyzesinin, kendisi hakkında dedikodu yaptığını ileri sürdü. Dedikoduyu kimlerle yaptığını merak ettiğini ve bunu öğrenmek için yaşları 21 ila 18 arasında değişen 3 kişiyi tuttuğunu belirten Kulcu teyzesinin cep telefonunu kendisine getirmeleri karşılığında teyzesinin bileziklerini alabileceklerini söylediği öğrenildi. Bunun üzerine 3 kişi de gözaltına alındı.

Satmaya çalışmış 

Polis Esme Çiftçi'nin cep telefonunu Nevin Kulcu'nun evinde buldu. Kulcu'nun teyzesinin kimlerle görüştüğüne baktıktan sonra telefonun hafızasını sıfırlatıp satmaya çalıştığı ancak bunda başarılı olamadığı öğrenildi.  Nevin Kulcu ve 3 kişi, 'yağma, kişi hürriyetini yoksun kılma ve darp' suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX