0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2019 Cumartesi 09:49:00 - Güncelleme:23 Mart 2019 Cumartesi 09:54:00

CHP’ye ve İP’ye verdiğim oylar haram olsun!

Beşiktaş saldırısında şehit düşen polis memuru Hüseyin Dalkılıç’ın babası Şaban Dalkılıç: 2002’den beri CHP’ye oy veriyorum. Artık yeter

PKK'lı teröristlerin İstanbul'un Beşiktaş'ta düzenlediği çifte bombalı terör saldırıda şehit düşen polis memuru 33 yaşındaki Hüseyin Dalkılıç'ın İzmir'de yaşayan babası Şaban Dalkılıç, terör örgütü PKK'nın arka bahçesi olan HDP ile kirli ittifak kuran CHP ve İP'ye sert tepki gösterdi. İstanbul Beşiktaş'taki ve İzmir Bayraklı Adliyesindeki saldırılarının arkasında HDP'lilerin olduğunu öne süren Dalkılıç, Bu saldırıyı düzenleyen teröristlerin geçmişine baktığımızda Güngören, Esentepe, Esenler, Bağcılar, Pendik ve Arnavutköy teşkilatlarında çalışmış olduklarını görebiliyoruz. Bunları ben iddia etmiyorum. Sanıklar ifadelerinde söylüyorlar.


Şehit Hüseyin Dalkılıç'ın İzmir'de yaşayan babası Şaban Dalkılıç bundan sonra CHP'ye oy vermeyeceğini dile getirdi.

CHP VE İP'YE OY VERMEYECEĞİM

"Ben geçmişte CHP'ye oy verdim. 2002'den beri CHP'ye oy veriyorum. Son seçimde de İP'ye oy verdim. Ama bu seçimde bunlara oy vermeyeceğim. Koltuk sevdası için bir yanlarına HDP'yi, bir yanlarına da mezhepçi yapılanmayı almışlar. Çok renk ne demek? Bunu açıklasınlar. Atatürkçülere de soruyorum. Çok renk ne demek? Oy için bölücülerle nasıl işbirliği yaparlar? Bir koltuk için değer mi? İP'li ve CHP'li olup da oy vermeyecek çok kişi tanıyorum.



Şehit Hüseyin Dalkılıç

NASIL OY VERECEKSİNİZ?
Oğlum orada trafik polisiydi. Onu şehit edenler HDP'liler. Hepsi HDP'nin İstanbul teşkilatlarında görev yapmış kişiler. Patlamanın ardından şehit sayısı arttıkça HDP'liler göbek atıyordu. Sayın Tunç Soyer, Sayın Kılıçdaroğlu bu 'çok renk, çok sesi' bana bir açıklayın. İP Parti ve CHP'li yöneticilere sesleniyorum. Bugüne kadar size oy verdim. Bunlar haram olsun. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyorsunuz. PKK ve mezhepçi yapılanma İzmir'i ele geçirdi. Gözleri kör olmuş bunların. Koltuk için her şeye kör oluyorlar ama değmez. Atatürkçülüğün belli kuralları var" dedi.


Durmaz ailesi, kirli ittifaka destek vermenin ihanet olduğunu söylüyor.

YAZIKLAR OLSUN
Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde 22 Ağustos 2016 tarihinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Murat Durmaz'ın annesi Fatma Durmaz CHP-HDP ittifakına tepki gösterdi. Acılı anne, "Yapılan bu kirli ittifak, oğlumun acısı dinmeyen yüreğimi bir kez daha parçaladı. Bunu kabul edemiyorum ve yazıklar olsun diyorum" dedi.



Şehit Murat Durmaz

KEMİKLERİ SIZLATMASINLAR
Bir şehit babası olarak iki partinin yaptığı ittifakı kabullenemediğini söyleyen baba Davut Durmaz ise "Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmasınlar" diye konuştu. Şehidin ağabeyi Osman Durmaz'da, "Bu ittifakların Türkiye'nin huzur ve güven ortamını tehdit ettiği açıkça ortada. CHP ile HDP'nin kirli ittifakı Türkiye'de beka sorununu güvenlik sorununa çevirir. Şimdi, düşmanlarımıza karşı birlik olma zamanı" dedi.



Mimiroğlu ailesi, şehidin mezarı başında dua ediyor.?

TERÖRİSTTEN FARKLARI NE
Kilis'e 3 yıl önce düşen roket parçalarını imha ederken meydana gelen patlamada şehit olan bomba imha uzmanı polis memuru Murat Mimiroğlu'nun Giresun'da yaşayan babası Mustafa Mimiroğlu, CHP-HDP ittifakı ve CHP listelerinde terör örgütüyle bağlantılı isimlerin yer almasına tepki gösterdi.




Şehit Murat Mimiroğlu

Giresun'un Tirebolu ilçesinde yaşayan baba Mimiroğlu, "Bizim çocuklarımızı şehit edenlerle, vatana kast eden zihniyetle siyaseten bir araya gelmek ihanettir. HDP'yle birlikte oldukları sürece kapımıza gelmesinler bizden alacakları oy değil ancak suratlarına atacağımız tükürük olur" dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX