0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ekim 2018 Pazartesi 00:00:00 - Güncelleme:22 Ekim 2018 Pazartesi 00:00:00

CHP işi belediyecilik

Kartal Belediyesi’nin, geçen yıl milyonlarca lira harcayarak Atalar caddesine döşediği parke taşlarının üzerine asfalt dökmesi tepki çekti.

İstanbul Kartal’da herhangi bir bozulma, çökme emaresi göstermeyen parke taş döşeli Atalar caddesi, belediye ekiplerince asfaltlanarak adeta zifte boğuldu. 

ESTETİK DEĞİL

Bir yıl önce milyonlarca lira harcanarak döşenen parke taşlarının üzerinin asfaltla kaplanması, ilçe sakinlerinin yanı sıra olayın fotoğrafını sosyal medyadan gören vatandaşların da tepkisine neden oldu. Yapılan değişikliği estetik bulmayan ve savurganlık olduğunu düşünen vatandaşlar belediyeyi arayarak tepkilerini dile getirdi. 

TOPUKLU SAVUNMASI 

Kadınların topuklu ayakkabılarla bu yolda yürüyemediğini ve taşların oynadığını belirten CHP'li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ise “Belediye olarak esnaf ve Kartal'da yaşayan kadınlarımızın bu taleplerine karşılık verip parke taşın üzerine asfalt döktük” diyerek bu işlemi savundu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX