0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Aralık 2019 Çarşamba 11:49:00 - Güncelleme:04 Aralık 2019 Çarşamba 12:07:00

Cem Yılmaz'a dava açan Prof. Kural, kararı duyunca gözyaşlarını tutamadı

Sigara karşıtı kampanyalarıyla tanınan Prof. Dr. Orhan Kural'ın, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Cem Yılmaz aleyhine açtığı 10 bin lira manevi tazminat talepli davanın reddine karar verildi. Prof. Dr. Orhan Kural ile Cem Yılmaz arasında süren dava sona erdi. Karar sonucu Orhan Kural'ı ağlattı.

Cem Yılmaz'ın Londra'daki Mart 2019 gösterisine 18 yaş sınırı getirilince Prof. Orhan Kural, “İngiltere bu kişinin gençlik için nasıl tehlikeli olduğunu bizden önce anladı, bravo” şeklinde tweet atmıştı.

Cem Yılmaz da “Artık benimle ilgili bir terapi görmenizin zamanı geldiğini düşünüyorum” karşılığını vermişti. Bu sözlerden sonra alay konusu haline geldiğini iddia eden Orhan Kural, Cem Yılmaz’a 10 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi davayı reddetti. Orhan Kural karara çok üzüldü, dahası ağladı ve şöyle konuştu: “Davalının gençlere kötü örnek olduğunu düşünüyorum.

Bu duruma karşı cephe aldım ancak başıma gelmedik şey kalmadı, sözlü saldırıya uğradım. Bu memlekette hep ünlüler kazanıyor.” Orhan Kural daha önce de Kadir İnanır, Teoman, Sıla, Çağatay Ulusoy ve Okan Bayülgen hakkında da suç duyurusunda bulunup dava açmıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX