0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Nisan 2021 Pazartesi 17:30:00 - Güncelleme:19 Nisan 2021 Pazartesi 17:30:00

Camide askıda kitap projesi

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde, bir imam, camiye gelen vatandaşlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla "askıda kitap, al götür, oku getir" projesi başlattı.

Miraç Şehit Ömer Kocabaş Camisi imamı Recep Çeri, cemaate kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için cami içerisine kitaplık yaptırdığını belirtti.

Kitaplığı yaptırmasının ardından "askıda kitap, al götür, oku getir" projesi başlattığını ifade eden Çeri, cemaatin uygulamaya yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Vakit namazları için camiye gelenlerin kitap okuduğunu aktaran Çeri, isteyenlerin kitapları evine de götürebildiğini kaydetti. Çeri, projenin yıl sonuna kadar devam edeceğini ve en çok kitap okuyan 10 kişiye çeşitli hediyeler vereceğini dile getirdi.

Ömer Avcı (67) ise fırsat buldukça camide kitap okuduğunu anlatarak, "Çok güzel kitaplar var. Bazen camide bazen de eve götürüp okuyorum. Bu kütüphanenin açılması çok iyi oldu." dedi.

Etiketler : osmaniye kadirli cami askıda kitap recep çeri
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX