0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ekim 2018 Salı 00:00:00 - Güncelleme:16 Ekim 2018 Salı 00:00:00

Bir şeyi yok dediler, 6 saat yaşadı

Gaziantep’te trafik kazası geçiren 86 yaşındaki Nahsen Bozkurt, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Burada tomografisi çekilen Bozkurt  “bir şeyi yok” denilerek gönderildi. Yaşlı adam 6 saat sonra evinde öldü.

Şahinbey ilçesinde meydana gelen olayda, sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, Suriyeli Akıl Ashour'un kullandığı, Nahsen Bozkurt'un da olduğu motosiklete arkadan çarptıktan sonra kaçtı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan 2 kişi, bölgeye çağrılan sağlık görevlileri tarafından ambulansla Doktor Ersin Arslan Hastanesi'ne kaldırıldı. 

KAFASINA DARBE ALDI 

Acil serviste müdahale edilen Akıl Ashour’la Nahsen Bozkurt, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Oğlu Yavuz Bozkurt tarafından götürülen Bozkurt, 6 saat sonra evde yaşamını yitirdi. Babasının kafasının ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığını ifade eden Yavuz Bozkurt, yaşlı adamın hastanede tomografisinin çekildiğini, tomografiyi inceleyen doktorun kendilerine sonuçların temiz olduğunu, pansumanı ve aşısı yapıldıktan sonra babalarını eve götürebileceklerini söylediğini iddia etti. İşlemlerin ardından doktorla tekrar görüştüğünü anlatan Bozkurt, hastane polisine iletişim bilgilerini verdikten sonra çıkmadan son gez görüştüğü doktorun kendilerine 'Bir şeyi yok, hastayı götürebilirsiniz' dediğini iddia etti. Bunun üzerine babasını alıp eve götürdüğünü ve yaşlı adamın kendisine 'çok ağrım var' dediğini belirten Yavuz Bozkurt, ‘’İhtiyaçlarını karşıladım yatağına yatırdım. Balkona çıktım, geri döndüğümde hareketsiz yatıyordu’’ şeklinde konuştu. 

‘UYUYOR ZANNETTİM’ 

İddiaya göre babasının ilk başta uyuduğunu zanneden Bozkurt, daha sonra tekrar balkona çıktığını bir süre sonra geri dönüp yeniden kontrol ettiği yaşlı adamın nefes almadığını fark edince de nabzını kontrol ettiğini ve öldüğünü anladığını söyledi.  Bir şeyi yok denilerek eve gönderilen babasının 6 saat sonra ölmesine anlam veremediğini söyleyen Yavuz Bozkurt, kafasından da darbe aldığı halde babasının müşahede altında tutulmamasına isyan etti. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX