0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mayıs 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:21 Mayıs 2019 Salı 08:00:00

Başıboş dehşetin son kurbanı

Elazığ’da, sürü halinde gezen sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan yaşlı kadın hayatını kaybetti. Mahallede daha önce de köpek saldırılarının yaşandığını söyleyen vatandaşlar, önlem alınmasını istedi. 

Merkeze bağlı Esentepe mahallesinde, ağabeyi ve yengesiyle birlikte yaşayan Çiçek Boztaş (82), su doldurmak için evden çıktı. Çeşmeden su doldurup dönen yaşlı kadın, evine yaklaşık 30 metre kala sürü halinde dolaşan sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. 

YARDIMINA KOŞTULAR AMA... 

Köpeklerin birine saldırdığını uzaktan gören bir vatandaş, hem yardıma koştu hem de bağırarak çevredekilere haber verdi. Olay yerine gelen vatandaşlar, köpekleri kovalayarak uzaklaştırdı. Talihsiz kadın birçok yerinden ısırılarak ağır yaralar aldığı için bilincini kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Çiçek Boztaş'ı ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak yaşlı kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaşlı kadının cesedi, otopsi için morga konuldu. 

BU İLK SALDIRI DEĞİL 

Otopsinin ardından ailesine teslim edilen Boztaş'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Gülmez Mezarlığı'nda toprağa verildi. Çiçek Boztaş'ın ölüm haberini alan aile ve mahalle sakinleri hüzne boğuldu. Mahalleli, sokak köpekleri nedeniyle sıkıntılarını dile getirdi. Sürü halinde gezen köpeklerin daha önce de birkaç vatandaşa saldırdığını dile getirerek yetkililerin önlen almasını istedi. 

Çiçek Boztaş'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Gülmez Mezarlığı'nda toprağa verildi.   

Minik Çınar ölümden döndü 

Tunceli'de, annesiyle birlikte eve giden 1.5 yaşındaki Çınar Güney, yanına gelen sokak köpeğini sevmek istedi. Ancak köpek, küçük çocuğa bir anda saldırdı. Annesiyle vatandaşlar tarafından kurtarılan çocuk yüzünden ve kafasından yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan küçük çocuğun kafasına 2 dikiş atılırken, yaralarına da pansuman yapıldı. Hastanede bir süre gözetim altında tutulan Çınar, daha sonra taburcu edildi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX