0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Aralık 2018 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:16 Aralık 2018 Pazar 08:00:00

Askerden kaçamadı doktoru dövdü

Şanlıurfa'da bir kişi, askerlik yapmamak için istediği çürük raporunu vermeyen doktora hastane çıkışı saldırdı. Olay yerinden kaçan şehir eşkıyası yakalandıktan sonra cezaevine gönderildi.

Önceki gün Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana gelen olayda, mesai bitiminin ardından işten çıkan Dahiliye Uzman Doktor Ebru Kılıç, otomobiline binmek üzereyken saldırıya uğradı. Yüzünden yaralanan Kılıç’ın 'İmdat' çığlıklarına çevredekiler yetişti. Saldırgan kaçarken, yaralı doktor hastaneye götürüldü. 

O DA KURULDA GÖREVLİYDİ 

Gözaltına alınan A.S'nin İzmir İl Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yaptığı, izin alarak memleketi Şanlıurfa'ya geldiği ve psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle 'askere elverişsiz' raporu almaya çalıştığı saptandı. A.S'nin, girdiği sağlık kurulundan istediği raporu alamadığı, bu nedenle mesai çıkışında da kurulda görevli Doktor Ebru Kılıç'a saldırdığı tespit edildi. 

TAKİP ETTİ, TENHADA SALDIRDI 

Tedavisi süren Dr. Ebru Kılıç Güneş, şahsın en ağır cezayı almasını istedi. Güneş, hasta erin daha önce göğüs hastalıkları bölümüne gidip 3 ay hava değişimi aldığını, bunun üzerine Sağlık Kurulu'na gelerek 'Tedavim 3 aydan fazla sürüyor' dediğini ifade etti. Bu anlamda 6 ay rapor verilebileceğine ilişkin görüş belirttiğini söyleyen doktor, “Ama kuruldan 4 ay kararı çıktı. O anda hiçbir şey demedi. Çıkışta takip etti. Tenha bir yerde önümü kesti. 'Sen bana nasıl çürük raporu vermezsin' diyerek saldırdı” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX