0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Mart 2017 Pazartesi 13:44:00 - Güncelleme:27 Mart 2017 Pazartesi 13:45:00

Antalya'da işyerinin önündeki Türk bayrakları yakıldı!

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde 4 işyerinin önünde asılı Türk bayrakları gece yakıldı. Polis olayla ilgili akli dengesi bozuk olduğu öne sürülen bir kişiyi gözaltına aldı. Kaymakam Nurullah Kaya, "Halkımızı infiale sokacak, yanlış anlamaya neden olacak herhangi bir olayımız yok" dedi.

 

Gazipaşa merkez Cumhuriyet Meydanı'nda saat 01.00 sıralarında 4 ayrı işyerinin önünde asılı olan Türk bayrakları yakılarak zarar verildi. Sabah geldiklerinde durumu fark eden işyeri sahipleri polise haber verdi. Polis işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Bunun sonucunda bayrakları akli dengesi bozuk olduğu öne sürülen Zafer G.'nin yaktığı belirlendi. Polis şüpheliyi gözaltına alarak ifadesi için merkeze götürdü.


Olay anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde yürüyerek işyerine yaklaşan kişinin elindeki çakmakla bayrağı ateşe verdiği ve daha sonra uzaklaştığı görülüyor.

 

Olayla ilgili açıklama yapan Kaymakam Nurullah Kaya, "Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki 4 dükkanımızda bayrak yakılma iddiasıyla emniyetimiz bir araştırma yaptı. İlçemizde ikamet eden akli dengesinde zaman zaman sıkıntılar yaşayan vatandaşımız böyle bir olaya vesile olmuş. Halkımızı infiale sokacak, yanlış anlamaya neden olacak herhangi bir olayımız yok" dedi.

 

İşletme sahiplerinden Ömer Yılmaz da "Dün gece işyerimizin önünde bulunan bayrağı yakmışlar. Biz de daha büyüğünü astık. Bu bayrağı indiremezler. Bayrağı yakan arkadaşın akli dengesinin yerinde olmadığını öğrendik. Biraz üzüldük. Sonuç itibariyle bayrağımızı yerine astık" diye konuştu.

 

DHA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX