0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ekim 2018 Çarşamba 10:56:00 - Güncelleme:17 Ekim 2018 Çarşamba 11:05:00

Annesini döven alkollü babasını tüfekle yaraladı

Eve alkollü gelip, annesini döven babasını tüfeği ile vurarak yaraladı. Diğer çocukları da annelerine şiddet uyguladığı gerekçesiyle babalarından şikayetçi oldu.

Olay, gece yarısı Karabük'ün Kartaltepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet A. (72) , evine alkollü bir şekilde gelerek eşi Fatma A. (70) ile tartışmaya başladı.

Mehmet A., eşyaları kırıp dökerken eşine de şiddet uygulamaya kalktı. Yan odadaki oğlu Cihan A. (37), av tüfeği ile gelip babasıyla kavgaya tutuştu. Bu sırada ateş alan tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Mehmet A., kanlar içerisinde yere yığıldı.

Haber verilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, kasığından yaralanan Mehmet A.yı ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Cihan A. ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

Hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu olan Mehmet A., karakola gidip kendisini yaralayan oğlu Cihan A.dan şikayetçi oldu. Hastanede alkollü olduğu belirlenen Mehmet A.’nın diğer çocukları da annelerine şiddet uyguladığı gerekçesiyle babalarından şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX