0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Aralık 2018 Çarşamba 12:18:00 - Güncelleme:12 Aralık 2018 Çarşamba 13:01:00

Altın Kelebek Fetullah'ın gelinine kondu! Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor

Hükümete, milletimiz ve polisimize küfreden Orkun Işıtmak'a verilen ödül sonrası Altın Kelebek'e tepkiler çığ gibi büyüyor.

Önceki gün Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Ödül alanlar arasında küfürbaz Youtuber Orkun Işıtmak da vardı. En İyi Youtuber ödülünü alan Orkun, gezi provokasyonlarında polisimize, milletimize ve hükümete yönelik ağır küfürler etmişti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Türk toplumunun adetlerine ve dini hassasiyetlerine ters düşen sapkın paylaşımlar da yapan Işıtmak'a ve bu ahlaksızlığa alkış tutup "En İyi Youtuber" ödülünü veren zihniyete büyük tepki geldi. Altın Kelebek ödülleri gençlere model olabilecek, Youtube'da zengin eğitici faydalı paylaşımlarıyla ışık tutabilecek başka Youtuber bulamadı mı eleştirileri geldi.

ÖDÜL KOMİTESİ BAŞTAN KOKUYOR

Geziye övgüler yağdıran ödül komitesi başkanı Ertuğrul Özkök'ün devlete ve milletimize küfreden bir kişiyi “en iyi” ödülüne layık görmesi de eleştirilen ne derece haklı olduğunu gösteriyor.

GERİ ALINABİLİR Mİ?

Daha önce de Enes Batur'a Altın Kelebek ödülü verilmiş, kanalında 'Çocuklara kötü örnek olabilecek görüntüler' yer aldığı gerekçesiyle verilen ödül geri alınmıştı.

Kaynak: Günes.com

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX