0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Aralık 2016 Salı 10:54:00 - Güncelleme:06 Aralık 2016 Salı 11:20:00

Adana'da bir vatandaş bir deste dolar yaktı

rdoğan'ın yaptığı çağrıya uyup dolarlarını TL'ye çeviren vatandaş, doların yükselmesine tepki olarak, sokak ortasında bir deste 1 dolarlık banknot yaktı

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "yastık altındaki dolarları bozdurup TL, ya da altına çevirin" çağrısı üzerine Adana'da bir vatandaş 1 dolarlık banknotları yakarak dövizdeki artışa neden olanlara tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı'nın doları TL ya da altına çevirin çağrısına vatandaşlardan destek çığ gibi büyürken Adana'da bir vatandaş bir deste 1 dolarlık banknotu yakarak destek verdi.

 

Abdulbaki Orhan, eline aldığı bir deste 1 dolarını hem doların yükselişine hem de Fetullahçı Terör Örgütü'ne tepki olarak sokak ortasına çakmakla yaktı. Orhan, dolarları tek tek yakarken çevredeki vatandaşlarda destek verdi.

 

Cumhurbaşkanının çağrısına uyarak bin dolarını bozdurduğunu, elinde bulunan 1 dolarları ise yaktığını belirten Orhan, "Bu 1 dolarları ruhunu 1 dolara satmış FETÖ'cülere tepki olarak yakıyorum. Ayrıca vatana millete ve Cumhurbaşkanımıza destek olsun diye yakıyorum. Bizim bunların parasına ihtiyacımız yok. Bütün zorluklara göğüs gerdik bunun da üstesinden geleceğiz" dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX