0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Aralık 2019 Pazartesi 09:07:00 - Güncelleme:14 Aralık 2019 Cumartesi 10:17:00

Burcunuz bugün neler söylüyor?

Her gün günlük burç yorumlarını yakından takip eden kişiler aşk, para, aile ve sağlık gibi konularda neler yaşanacakları hakkında fikir sahibi oluyor. Peki, burcunuz bugün size neler söylüyor? Askmoyra'nın Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarına dair 9 Aralık 2019 yorumları haberimizde sıralanıyor.

9 Aralık günlük burç yorumları yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Astroloji meraklıları burç yorumlarını okuyarak güne başlıyor. Burç yorumları günlük yaşantı hakkında ipuçları veriyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarına dair 9Aralık 2019 Pazar günü burç yorumları haberimiz içerisinde yer alıyor. İşte 9 Aralık günlük burç yorumları sizlerle...

KOÇ BURCU 9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Koç; sabah saatlerinde huzurun kaçabilir, beklenmedik ödemeler finansal sıkıntıya yol açabilir.  Ancak günün ilerleyen saatlerinde mali açıdan rahatlamanı sağlayacak güçlü destekler alabilirsin. Merkür’ün de burç değiştirmesiyle önümüzdeki günlerde kendini daha özgür ve rahat ifade edebilirsin.

BOĞA BURCU 9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Boğa; günün ilk bölümünde kendi istek ve arzularının yerine gelmesi için ısrarcı davranman ilişkilerinde gerilime yol açabilir. Ufak tefek sakarlıklar ya da sağlık sorunları bedensel rahatsızlıklara neden olabilir. Ancak sonrasında kendini iyi ve mutlu hissedeceğin gelişmeler yaşanabilir.

İKİZLER BURCU 9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili İkizler; iş yükünün fazlalığı hem bedenen hem de ruhen sıkıntılara neden olabilir, kendini yorgun ya da hasta hissedebilirsin. İlerleyen saatlerde kendi içinde sorunlara çözüm üretebilir, parayla ilgili endişelerinden kurtulabilirsin. Yönetici gezegenin Merkür’ün karşıt burcuna geçmesiyle karşındakilerin düşünceleri daha da önemli hale gelebilir.

YENGEÇ BURCU 9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yengeç; bugün romantik ilişkilerinde dikkatli olmalısın. Küçük bir tartışma büyüyüp sonu ayrılığa kadar gidebilir. Sevdiklerine ve çocuklarına aşırı korumacı bir tavırla yaklaşabilirsin. Neyse ki sonrasında seni daha akılcı ve mantıklı olmaya yönelten kişilerle bir araya gelecek ve keyfini kaçıran sorunlardan uzaklaşacaksın.

ASLAN BURCU 9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Aslan; ailevi bir konudan veya evinden kaynaklı seni içten içe rahatsız eden bir durum sabah saatlerinde gerginliğe neden olabilir. İçinde bulunduğun ruh hali iş ve sosyal yaşantına da yansıyabilir. Günün ikinci yarısında ise makul ve mantıklı davranarak sorunlarını çözebilir ve huzur bulabilirsin.

BAŞAK BURCU 9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Başak; senin de yönetici gezegenin olan Merkür’ün burç değiştirmesiyle gayrimenkul konularında anlaşmalar, imzalar gündeme gelebilir, aile içi iletişim artabilir. Sabah saatlerinde aldığın haberler veya sosyal medyadan kaynaklanan gelişmeler canını sıkabilir ancak sonrasında keyfini yerine getirecek gelişmeler var.

TERAZİ BURCU 9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Terazi; sabah saatlerinde aniden ortaya çıkan bir harcama ya da eşinle, ortağınla ortak kullandığın bir paranın kullanılması gerilime ve güveninin sarsılmasına neden olabilir. Neyse ki sonrasında durumu toparlamanı sağlayacak destekler alabileceksin. Aile fertleri arkanda durarak sorunları çözmeni sağlayabilir.

AKREP BURCU 9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Akrep; bugün karşındakilerin rahat tavırları öfkelenmene neden olabilir, ilişkilerde gerilim yaşayabilirsin. Ancak sonrasında doğru iletişimle ikna olabilir ve güven tazeleyerek anlaşmaya varabilirsin. Merkür’ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki günlerde aklın fikrin kazançlarını artırmakta olabilir.

YAY BURCU 9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yay; Merkür’ün burcunda harekete geçmesiyle birlikte kendini rahat ifade edip, görüşlerini paylaşabileceğin bir döneme giriyorsun. Ancak bugün sabah saatlerinde işlerin pek kolay ilerlemeyebilir, iş ortamında gerilimler, sakarlıklar ya da ufak tefek sağlık sorunları yaşayabilirsin.

OĞLAK BURCU 9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Oğlak; sabah saatlerinde gelişen olaylar sevdiklerine, çevrendekilere güvenini kaybetmene neden olabilir. Ancak sonrasında aklı selim düşünerek sorunları büyütmeyecek ve çıkarlarını korumak için uzlaşma yoluna gidebileceksin. Öğleden sonra seni mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir.

KOVA BURCU 9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Kova; günün ilk yarısında, yoğun koşturmaca ve çıkar çatışmaları gerilime yol açabilir. Uzmanlığını sergilemen, işini iyi yapman başarılı olmanı sağlayabilir ancak inatlaşmamalı ve yeri geldiğinde uzlaşmalısın. Merkür’ün burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki günlerde sosyal çevrenle iletişimin artabilir.

BALIK BURCU 9 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Balık; Merkür’ün burç değiştirmesiyle iş ve sosyal hayatında kendini ifade edebilecek derslerde ya da toplantılarda başarılı sunumlar yapabileceksin. Fakat bugün dilinin kemiği olmayabilir, sosyal medya da ya da yakın çevrendekilerle tatsız tartışmalar yaşayabilir, inatlaşabilirsin.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX