0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Ağustos 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:26 Ağustos 2019 Pazartesi 08:00:00

Yine açık kapı faciası

Kocaeli’de seyir halindeki yolcu minibüsünde dengesini kaybederek açık olan kapıdan düşen kadın, kaldırıldığı hastanede 16 gün sonra hayatını kaybetti.  

Gölcük'te 9 Ağustos günü Nafiye Şahin (43), kent merkezine gitmek için O.Ş. idaresindeki özel yolcu minibüsüne bindi. 

VİRAJI DÖNERKEN... 

Şahin sürücüye ücretini ödedikten sonra oturmak için arkadaya doğru ilerledi. Bu sırada virajı dönen minibüste dengesini kaybeden kadın, açık kapıdan aşağı düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi ambulansta yapılan kadının hastaneye sevki sırasında kalbinin durduğu belirtildi. Ekiplerin müdahalesiyle tekrar hayata döndürülen Şahin, hastanede tedavi altına alındı. Yoğum bakım ünitesinde yaşam savaşı veren Nafiye Şahin, 16 gün sonra yaşamını yitirdi. 

SÜRÜCÜ SERBEST 

Gözaltına alınan sürücü O.Ş, adliyeye sevk edildi. O.Ş’nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi. Gebze’de de 17 Temmuz’da yaşanan olayda genç bir kız hareket halindeyken kapısı açılan bir minibüsten düşüp hayatını kaybetmişti. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX