0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:23 Mart 2019 Cumartesi 08:00:00

Yalan üstüne yalan

PKK’nın Suriye koluna terör örgütü diyemeyen ve “YPG bize mi saldıracak” açıklaması yapan Kılıçdaroğlu, seçimlere sayılı günler kala yeni açıklamasıyla, YPG’yi defalarca terör örgütü ilan ettiklerini iddia etti. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun tezat söylemlerinin ardı arkası kesilmiyor. Daha önce sayısız kez kendi söylediklerini inkar eden ve söylemediğini iddia ederek yalan söyleyen Kılıçdaroğlu, bu kez de aynı şeyi, PKK’nın Suriye kolu YPG konusunda yaptı. 

HDP BİLE KABUL EDİYOR 

2 yıl önce CHP grup toplantısında, YPG’ye terör örgütü diyemeyen Kılıçdaroğlu, “YPG kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur” dedi. PKK’nın siyasi kolu HDP’yle yerel seçimlerde ittifak yapan Kılıçdaroğlu, katıldığı bir TV programında “ABD'nin desteklediği YPG bize mi saldıracak” ifadelerini kullandı. 

ÇARKIN DİŞLERİ KIRILDI 

Genel başkan tepkilerin ardından “Bize mi saldıracaklar diye bir cümle kullanmadım” diyerek çark etti. Seçimlere sayılı günler kala ise bir radyo programında YPG sorusuna, “Defalarca söyledik, YPG terör örgütüdür dedik” diyerek yalan söyledi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX