0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mart 2019 Cuma 15:03:00 - Güncelleme:22 Mart 2019 Cuma 15:04:00

Fahrettin Altun paylaştı! Başkomutan, Özel Kuvvetler Komutanlığı mezuniyet törenine telefonla bağlandı: Biz onlardan güç alıyoruz

Özel Kuvvetler Komutanlığı Mezuniyet Törenine telefonla bağlanarak mezunları tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin geleceğine emin adımlarla yürürken Özel Kuvvetler birimimizin çok büyük önemi haizdir. Devletimiz her zaman kendileriyle beraberdir. Biz kendilerinden güç alıyoruz. Onlar da bizden güç alacaklarına inanmalıdırlar.” sözlerini kullandı. Telefon görüşmesine ilişkin anları ise, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun paylaştı.

TM Dijital Haber Merkezi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özel Kuvvetler Komutanlığı Mezuniyet Törenine telefonla bağlanarak mezunları tebrik ettiği anlara ilişkin görüntüleri paylaştı.

Özel Kuvvetler Mezuniyet Töreni vesilesiyle 32 haftalık eğitimin ardından 413 mezunun verilmiş olmasının çok büyük bir önemi haiz olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu mezuniyet töreninin, Özel Kuvvetler birimimizin ne kadar büyük bir önemi haiz olduğunu ifade etmek isterim.” diye konuştu.

 

 

Bundan sonraki süreçte de Özel Kuvvetler olarak yapılacak çalışmaların da çok büyük önem taşıdığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a hitabında, “Daha önceki dönemlerde gerek Genelkurmay Başkanlığınızda gerekse bakan olduktan sonra sizlerle bunları değerlendirmiştik. Şimdi de bütün bu yeni mezunlarımızı tebrik ediyorum.” sözlerini kullandı.

Mezunların başarılarının artarak devamı etmesini dilediğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendileriyle birlikte, ülkemizin geleceğine emin adımlarla yürüme noktasında gerek ulusal gerekse uluslararası bazda çok şeyler yapacağımıza inanıyorum. Allah yâr ve yardımcıları olsun.” dedi.

Bu milletin onlarla beraber olduğunun bilinmesi gerektiğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devletimiz her zaman kendileriyle beraberdir. Biz kendilerinden güç alıyoruz. Onlar da bizden güç alacaklarına inanmalıdırlar.” diyerek, mezuniyet töreninin hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX