0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ekim 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:12 Ekim 2018 Cuma 00:00:00

Yerli üretim fotoğraf ustası 

Türk markası General Mobile’ın ürettiği ilk yerli üretim logolu cep telefonu GM 9 Pro, yapay zekayla güçlendirilmiş kamerasıyla global markaların ürünlerini sollayarak, fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmezi oldu.

Geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanlığı tarafından, Türkiye'de üretilen tüm ürünlerin etiketlerinde, tarife ve fiyat listelerinde kolaylıkla görünebilir ve okunabilir şekilde bulunmasını zorunlu hale getiren “yerli üretim” logosu uygulaması hayata geçirildi. Uygulamanın ardından tamamen yerli bir marka olan General Mobile, Türkiye’nin ilk yerli üretim logolu telefonunu üretmeye başladı. 

RAFLARDA YERİNİ ALDI 

33 ülkede faaliyet gösteren, inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarıyla da dikkat çeken General Mobile, kısa süre önce lansmanını yaptığı yeni yıldızı GM 9 Pro ve diğer tüm ürünlerinde yeni üretim logosunu kullanacak. Şirketin İkitelli’de, yıllık 2.5 milyon adet üretim kapasiteli yeni fabrikasında üretilen yerli üretim logolu telefonlar raflardaki yerini aldı. 

KAMERASI KALİTESİNİ KANITLADI 

Kalitesi DxOMark tarafından onaylanan, yapay zeka ile güçlendirilmiş, 12MP ve 8MP’lik çift kameraya sahip GM 9 Pro, fotoğraf performansından 91 puan, Video Görüntü Sabitleme (EIS)’den ise 90 puan alarak, ilk günden global markaların üst segment ürünlerini geride bıraktı. Hassas yüzey dokusu, metal çerçevesi, ergonomik hatları ile uzay grisi, gümüş ve altın olmak üzere 3 farklı yeni renk seçeneğine sahip olan GM 9 Pro; Gorilla Glass 5 ile darbelere ve çizilmelere karşı daha dayanıklı ve sağlam olarak tasarlandı. 

Özellikleriyle fark yaratıyor 

General Mobile tarafından tasarım, Ar-Ge ve üretimi Türkiye’de gerçekleştirilen GM 9 Pro; sahip olduğu yapay zeka sayesinde HDR modunda çekilen fotoğraflarda yüksek kalite sunması, tek tuşla 4K video kaydı yapabilmesi, video kaydı sırasında el ve hareket titreşiminden oluşan bulanıklığı azaltan video stabilizasyon teknolojisine (Electronic Image Stabilization) sahip olması ve bokeh modu sayesinde, stüdyo kalitesinde portre fotoğraflarının çekilmesine olanak sağlayan özelliklere sahip. 

3 boyutlu ses deneyimi

Dolby Vision ve 6.01 inç AMOLED ekranıyla geniş renk paletine sahip olan GM 9 Pro; Dolby Vision HDR’la kusursuz görüntü sağlayarak, renk kontrastlarını gözün algılayabileceği en iyi seviyede sunuyor. Gelişmiş Kryo işlemci mimarisine sahip, Qualcomm Snapdragon SDM660’la yüksek performans sunan GM 9 Pro; 4GB RAM ve 64GB dahili hafızasıyla en zorlayıcı oyunlarda bile nefes kesen performans sağlıyor. 3800 mAh piliyle yüksek pil kapasitesi sunan GM 9 Pro, 20 saate kadar kesintisiz video izleme olanağı sunuyor. GM 9 Pro ayrıca, Dolby Atmos ve çift hoparlörüyle üç boyutlu ses deneyimine her an ulaşmayı sağlıyor. 

Hedef 45 ülkeye ihracat

General Mobile’ın, ihracatla büyüyen bir marka olduğuna değinen General Mobile Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yaman, “Türkiye’nin uluslararası pazardaki yerini sağlamlaştırmasının tek yolu, öz kaynaklarıyla teknoloji geliştirmekten ve ihraç etmekten geçiyor. Bunun yaratacağı katma değer, Türkiye’nin gelişiminde önemli bir rol oynayacak.  Türkiye’deki fabrikamızda 33 ülkeye de ihraç ettiğimiz tüm modellerimizin üretimini gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz, faaliyette olduğumuz ülke sayısını 2018 sonuna kadar 45’e çıkararak 4.4 milyon adet üretim yapmak olacak” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX