0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Temmuz 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:16 Temmuz 2019 Salı 08:00:00

Dehşetin dişleri

Manisa’da 11 yaşındaki çocuk, sürü halinde gezen köpeklerin saldırısına uğradı. Aile, aynı dehşeti başkalarının da yaşamaması için önlem alınmasını istedi.

Yunusemre ilçesinde, ortaokul 5. sınıf öğrencisi Tunç Poyracıklı, parka gitmek için evinden çıktı. Küçük çocuk, sokakta sürü halinde dolaşan köpeklerin saldırısına uğradı. Kaçmaya fırsat bulamadan sol bacağından ısırılan Poyracıklı'nın yardımına komşuları yetişti. Hastaneye kaldırılan talihsiz çocuk, tedavi altına alındı. 

'SOKAĞA ÇIKAMIYORUZ' 

Mahallede hayvanseverliğiyle bilinen Tunç Poyracıklı’nın annesi Figen Poyracıklı, “Benim de bir sokak köpeğim ve yine sokaktan aldığım bir kedim var. Parkın, bahçelerin oluşu bizi buraya çekti. Rahat edebileceğimizi düşünüyorduk ama artık korkudan parka çıkamıyoruz” dedi. Poyracıklı, başıboş olan saldırgan köpeklerin toplanarak gerekli aşıları yapıldıktan sonra sokaklara salınması gerektiğini söyledi. 

'TİR TİR TİTRİYORDU' 

Ailenin yanı sıra mahalle sakinleri de sürü halinde dolaşan başıboş köpeklerin sürekli saldırısına uğradıklarını, önlem alınmaması halinde köpeklerin faciaya neden olabileceğini dile getirdi.  Çocukların köpek korkusundan evlere kapandığını kaydeden Tafettin Kuş, “Çocuğu ısırdıklarında sesini duydum. Çıplak bir şekilde çıktım, 15’e yakın köpek gördüm. Çocuk tir tir titriyordu” dedi. 

CEPLERİNDE TAŞLA DOLAŞIYORLAR

Anne Poyracıklı, oğlunun yeniden bir saldırı olmasına karşı yanına ayakkabı çekeceği, demir veya tahta almak istediğini anlattı. Ayrıca mahalle sakinlerinin de uzun süredir ceplerinde taşla dolaştığını söyledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX