0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ocak 2018 Çarşamba 10:14:00 - Güncelleme:24 Ocak 2018 Çarşamba 10:30:00

Tarih verildi! RED Hydrogen One'nin geliştirdiği “Holografik” akıllı telefondan yeni ayrıntılar

Profesyonel sektöre yönelik üst düzey video kameralar ile dikkatleri üzerine çeken RED, bildiğiniz gibi Hydrogen One isimli kendi akıllı telefonunu geliştiriyor. Birçok kişinin merakla beklediği hatta ön sipariş yaptığı telefon, bugün yeni detaylar kazandı. RED merakla beklenilen holografik ekranlı Hydrogen One akıllı telefonu için tarih verdi.

Önümüzdeki yaz aylarında raflardakini yerini alacak RED Hydrogen One, daha önce duyduğumuz kadarıyla 5,7 inç QHD “holografik” ekran üzerine kurulacak. Bu ekran çok katmanlı yapısı ve çok yönlü arka aydınlatma sayesinde kişilerin iki farklı görüntüyü holografik olarak görmesine imkan tanıyacak.

Hydrogen One için ön siparişlerin Nisan ayı içerisinde başlaması ve resmi çıkışın ise Yaz aylarında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Ek olarak, mobil operatör desteğinin örneğine rastlanmamış olduğu ifade edilirken, sosyal medya iş ortaklarının da hevesli olduğu belirtiliyor.

Holografik görüntüleme sürecinde özel bir gözlük gerektirmeyecek cihaz, bunun için 4V (4-View) olarak isimlendirilen videolara ihtiyaç duyacak. Bunu telefonun çekebileceğini söyleyen firma, kişilerin kendi 4V videolarını satabilecekleri bir platform dahi olacağını belirtiyor. Ayrıca bu videolara bazı sosyal medya kanallarının da destek vereceği söyleniyor. 4V videoları “anlatamıyoruz görmeniz lazım diyen” firma, telefonun elbette iki boyutlu olarak da görev yapacağını açıklıyor.

Yeni gelen diğer bilgilere göreyse telefon gücünü çok yüksek ihtimalle Qualcomm Snapdragon 835 işlemciden alacak. Bünyesinde 3.5mm kulaklık girişinin yer alacağı belirtilen telefon, ilginç olarak çift SIM kart desteğini de verecek. Hitap ettiği kitle bakımında bu biraz garip görünürken, telefonun dahili hafızası microSD kartlarla artırılabilecek. 4.500 mAh kapasitesinde pilinin olacağı da belirtilen Hydrogen One, USB Type-C bağlantıyla karşımıza çıkacak.

RED Hydrogen One merakla bekleniyor

Firmanın sektördeki ilk akıllı telefonunun çok iyi kamera performansı sunması bekleniyor. Bu açıdan beklentinin çok yüksek olduğu telefon, maalesef hiç ucuz olmayacak. Telefonun alüminyum versiyonu 1.200 dolar, titanyum versiyonu ise tam 1.600 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Akıllı telefonun YouTuber Marques Brownlee tarafından yapılan prototip incelemesini aşağıda izleyebilirsiniz. Siftdelete / Log

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX