0530 708 54 54
0530 708 54 54
05 Eylül 2018 Çarşamba 20:09:00 - Güncelleme:05 Eylül 2018 Çarşamba 20:12:00

Milli teknoloji hamlesi hedefleriyle yola çıkan Teknofest İstanbul'un festival alanı paylaşıldı

Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest İstanbul'un yarışmalar ve etkinliklerle dolu renki ve enerjik festival alanının görseli paylaşıldı.

TürkMedya'nın medya sponsorluğunu üstlendiği Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest İstanbul'un yarışmalar ve etkinliklerle dolu renki ve enerjik festival alanının görseli paylaşıldı.
Türkiye Teknoloji Takımı (T3 Vakfı) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Teknofest'in resmi sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Herkesi, geleceğin teknolojilerinin doğduğu yere bekliyoruz." ifadesi yer aldı.

"Hayal et, araştır, geliştir, üret"

20-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yeni Havalimanı'nda gerçekleşecek festivalle ilgili T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak, "Tam bağımsız Türkiye için hayal et, araştır, geliştir, üret" mesajını paylaştı.

12 farklı kategoride teknoloji yarışmaları

Festivalin en önemli bölümünü ise 12 farklı kategoride düzenlenen teknoloji yarışmaları oluşturacak. Yarışmacı takımlara, hazırlık sürecinde kendi projelerini geliştirmeleri için teknik malzeme ve ekipman desteği verilerek, gençlerin teknoloji geliştirmeleri desteklenecek.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX