0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mart 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:20 Mart 2019 Çarşamba 08:00:00

'Hastaneler sağlık turizmi merkezi olacak'

Sağlık Bakanı Koca, şehir hastanelerinin sağlık turizminin merkezi olacağını söyledi. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastanelerine ilişkin, “Bulunduğu noktada son hizmet veren, hastanın o sağlık kuruluşundan başka bir yere sevk edilmediği, üniversitelerimizle işbirliği içerisinde olan ve klinik araştırmalarıyla, eğitimiyle de üst noktada hizmet veren hastaneler şehri olarak hizmet veriyor olacak. Bugüne kadar 9 tanesini açtık. Hastane yapılarımız her geçen gün sağlık turizminin de merkezi olacak” açıklamasında bulundu. 

NİTELİKLİ SAĞLIK HİZMETİ 

İstanbul-Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi Polikliniği'nin açılışına katılan Bakan Koca, “Yeni dönemde 82 milyon vatandaşımıza hakkaniyetli, kaliteli, nitelikli ve sürdürülebilir bir sağlık hizmetini her alanda vermek istiyoruz. Yeni dönemde, şehir hastanelerimizle sağlıkta geldiğimiz noktayı taçlandırmak istiyoruz” diye konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX