0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Aralık 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:12 Aralık 2019 Perşembe 08:00:00

Belediye çalışanlarına zulüm! Hem maaş ödemedi hem de sularını kesti

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar, 2 aydır maaş alamadığı için borçlarını ödeyemeyen çalışanlarını susuz bıraktı. 

CHP’li belediyelerdeki skandalların ardı arkası kesilmiyor. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin aralık ayı meclis toplantısının birinci oturumunda gündem dışı söz alan MHP'li Abdullah Kaçar, belediyede çalışan işçilerin 2 aydır maaşlarını alamadıklarını ve bu yüzden borçlarını ödeyemedikleri için ASKİ tarafından sularının kesildiğini söyledi. AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı'nın, işçi çıkışlarıyla ilgili tazminatlarının ve 2 aylık maaşlarının ödenmediğini dile getirmesi üzerine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Ben beceremedim siz becerin” diye konuştu. İsmi sık sık skandallarla gündeme gelen CHP'li Karalar, sadece bazı Adanalı ünlülere yer verilen ve “A sınıfı” başlığıylı asılan afişler için de özür diledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX