0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Eylül 2018 Çarşamba 00:00:00 - Güncelleme:26 Eylül 2018 Çarşamba 00:00:00

Fotoğraf ustası

Türkiye’nin ilk yerli akıllı cep telefonu Venus’ün yeni modeli V6 satışa sunuldu. Kamera performansıyla dikkat çeken V6'nın fiyatı da oldukça hesaplı.

Yerli akıllı cep telefonu üreticisi Vestel, bu alandaki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, Vestel City’de Türk mühendislerce geliştirilen, yerli tasarım ve üretim eseri akıllı cep telefonu Venus’ü tüketiciyle buluştururken, en önemli ihracat ürünleri arasında yer aldı. 

ÖZGÜN TASARIM 

Vestel’in son çıkardığı modeli Venus V6 oldu. Vestel hem yerli üretimi sayesinde yabancı markalı cep telefonu ithalatını azaltarak cari açığın küçülmesine katkıda bulunuyor hem de tüketicilerin daha uygun fiyatta kaliteli telefon satın almasını sağlıyor. 

YENİ MODEL SATIŞTA 

Yerli imkanlarla akıllı cep telefonu üretimini sürdüren Vestel, yeni modeli Venus V6’yı kısa süre önce satışa çıkardı. Venus V6, biri 13 MP diğeri 5 MP olan çift arka kamerasıyla yüksek kalitede fotoğraf çekmeye imkan tanırken, düşük ışık koşulları için çift tonlu LED flaş da bulunduruyor. Yüz güzelleştirme özelliğine sahip V6, hem 8 MP’lik ön kamerasında hem çift arka kamerasında yer alan portre modu sayesinde fotoğrafçılığa merak duyanların ilgisini çekecek. 

YÜKSEK PERFORMANS SUNUYOR 

Sadece kamerasıyla değil aynı zamanda performansıyla da iddialı olan Venus V6, 1.8 GHz hızındaki 8 çekirdekli Qualcomm işlemcisi ve 3 GB RAM’iyle oyunseverler için de aranılan telefon modeli olma konusunda oldukça iddialı. Venus V6, güçlü işlemcisi ve üstün kamera özelliklerinin yanı sıra hızlı şarj olma, Type-C giriş, IZAT GPS, dahili FM Radyo ve arka yüzeyde parmak izi okuyucu gibi hayatımızı kolaylaştıran teknolojilere de sahip. 

HER BÜTÇEYE UYGUN 

5.7” ekran boyutuna ve 18:9 genişletilmiş görüş alanına sahip olan V6’nın, 2.5D tasarımlı Corning Gorilla Glass 3 ekran camı bulunuyor. Çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı olmasıyla ön plana çıkan ekranın diğer özellikleri arasında 1440x720 HD Plus çözünürlük ve Incell teknolojisi yer alıyor. Türkiye’nin ilk yerli akıllı cep telefonu Venus yeni modeli V6 özelliklerinin haricinde fiyatıyla da dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Tam bir performans canavarı olarak kullanıcılarının karşısına çıkan telefon, bin 699 TL fiyat etiketiyle hayranlarına sunuldu. 

Tam selfie’lik

Yüz güzelleştirme özelliğine sahip V6, hem 8 MP'lik ön kamerasında hem çift arka kamerasında yer alan portre modu sayesinde fotoğrafçılığa ilgi duyanların dikkatini çekecek. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX