0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ekim 2018 Çarşamba 00:00:00 - Güncelleme:10 Ekim 2018 Çarşamba 00:00:00

En iyi akıllı saatler

Giyilebilir teknolojinin yıldızı akıllı saatler, teknoloji tutkunlarının vazgeçilmezi oldu. Çağrı cevaplama, mesaj okuma, nabız kontrolü, fitness takibi ve benzeri birçok özelliğe sahip olan bu cihazların yetenekleri saymakla bitmiyor.

Teknolojide yaşanan gelişmeler sonucu ortaya çıkan giyilebilir teknoloji furyasında, son zamanlarda ön planda olan akıllı saatler, kullanıcılara birçok kolaylık sağlıyor. Adı saat olarak anılsa da adeta birer mini kol bilgisayarı olarak kullanım imkanı sunan akıllı saatler birçok özelliği içinde barındırıyor. 

KOLA GELEN YENİLİK 

Son yıllarda hayatımıza giren akıllı saatler her geçen gün gelişiyor. Başlangıçta hesap makinesi, çağrı görüntüleme, mesaj okuma, adım sayma gibi temel özellikleri barındıran bu cihazlar, zamanla farklı cihazların sunduğu özellikleri bünyesinde barındırmaya başladı. Günümüzde üretilen akıllı saatlerin taşıdığı bazı özellikler içinde, “mesaj görüntüleme ve yazma, çağrı cevaplama, adım sayma, fitness takibi, nabız ölçme, müzik dinleme, kalp ritim ölçme, sosyal medya iletilerini görüntüleme” yer alıyor. 

SPOR TARZ SEVENLERE 

Arkasında kalp hızı sensörü bulunan, LG Watch Sport sağlam ve biraz da kalın bir gövdeye sahip. Bu bağlamda sportif ürünlerden hoşlanan kullanıcılar, bu saatten memnun kalacak. LC Watch Sport; 1.38 inç, 480x480 piksel çözünürlüklü, P-OLED dokunmatik dairesel ekran özellikleriyle yuvarlak kol saati kullanmayı sevenlere hitap ediyor. Akıllı saat, yüksek hızlı işlemcisi ve 430mAh’lık büyük bataryasıyla kullanıcıyı memnun ediyor. Watch Sport, sportif özelliklere fazlasıyla bağlı, bununla birlikte bir akıllı saatten beklentisi fazla olan kullanıcılara hitap ediyor. 

DÖRT ÇEKİRDEKLİ DEV 

Asus’un ilk daire şekilli akıllı saati Asus ZenWatch ise görünüm açısından bakıldığında, piyasadaki en iyi görünümlü cihaz olmaya aday. Paslanmaz çelik 316L’le üretilen saat, en son mobil işleme olan Qualcomm’un dört çekirdekli Snapdragon Wear 2100 tarafından destekleniyor. Cihaz 400x400 piksel çözünürlüklü, 1.39 inç’lik bir AMOLED ekrana sahip. ZenWatch 3, 48 gram ağırlığında, 45 mm çapında ve 10.8 mm kalınlığında olan ASUS'un akıllı saati üç farklı renkte sunuluyor. 

TOZ VE SU GEÇİRMEZ 

Uzun süredir giyilebilir cihaz pazarında olan ve beğenilen ürünler çıkaran Huawei Watch 2 Classic, özellikle toz ve su geçirmemesiyle kullanıcıların beğenisini topluyor. Saatin ekranı daima açık ve bu sayede ekranı açmak için bir düğmeye basmaya gerek kalmıyor. 3 gün süren pil ömrü sayesinde sık sık sarj etmek de gerekmiyor. Darbeye dayanıklı cama sahip olan akıllı saat, yakılan kaloriyi de gösterebiliyor. Huawei Watch 2 Classic; Wi-Fi, GPS, müzik oynatımı, yer saptama, bluetooth sürümü, adım izleme özelliği ve sosyal ağlara entegre olmasıyla akıllı telefonları aratmıyor. 

9 DİLDE SESLİ TERCÜME 

Time2Translate adı verilen saat, rekabette kendisine büyük bir avantaj sağlayacak yeni bir özellik sunuyor. Cihazın öne çıkan özelliği, 9 farklı dildeki sesli mesajları gerçek zamanlı olarak tercüme edebiliyor olması. Saat, içinde bir mikrofon ve hoparlör barındırıyor. Saatin desteklediği diller İngilizce, Japonca, Fransızca, Çince, İtalyanca, İspanyolca, Almanca, Portekizce ve Arapça'dan oluşuyor. 1.39 inçlik AMOLED dokunmatik bir ekran, 4GB hafıza, 512MB RAM, 2MP kamera ve 350mAh batarya ise cihazın diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX