0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mayıs 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:23 Mayıs 2019 Perşembe 10:27:00

Çocuk hasreti ağlattı

Geçen yıl, 4 aylık hamileyken düşük yapan Begüm Kütük, 'anne olmayı istiyor musunuz' denilince gözyaşlarına hakim olamadı. 

2010 yılında nikah masasına oturan, 8 yıldır gözlerden uzak ve mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Begüm Kütük ve karikatürist Erdil Yaşaroğlu, geçen sene acı bir olayla sarsıldı. 4 aylık hamile olan, bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu bile öğrenen Kütük, karnındaki bebeğini kaybetti. Hamileliğin ilk günlerinde müjdeyi sadece yakın dostlarıyla paylaşıp mutluluklarını dile getiren çift, Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade’nin iki hafta önceki düğününde basına mutluluk pozları vermişti. Belirginleşen göbeğiyle objektife yansıyan Begüm Kütük, gülerek “Bebek büyüyor. Yalnız çok hızlı kilo alıyorum onu ne yapacağım konusunda bir fikrim yok” demişti. Bebeğini kaybettikten sonra İstanbul'dan uzaklaşmak için Çanakkale'ye gidip bir süre orada ailesiyle zaman geçiren Kütük acısını halen daha dindiremedi. Önceki gün eşiyle birlikte akşam yemeğine çıkan Begüm Kütük, “Yeniden anne olmak ister misiniz” sorusu karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. “Tabii ki çok istiyorum. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin, böyle şeyler kısmet” diyen güzel oyuncuyu eşi Erdil Yaşaroğlu teselli etti. 

'Hüzün olgunlaştırır' 

Güzel oyuncu bebeğini kaybettiği o günlerde Instagram sayfasında Mevlana’dan şu dizeleri paylaşmıştı: “Üzülme! Dert etme can! Görebiliyorsan, Dokunabiliyorsan, Nefes alabiliyorsan, Yürüyebiliyorsan, Ne mutlu sana! Elinde olmayanları söyleme bana Elinde olanlardan bahset can!… Üzülme! Geceler hep kimsesiz mi geçecek? Gidenler dönmeyecek mi? Yitirdiğin her ne ise Bir bakarsın yağmurlu bir gecede veya bir bahar sabahında karşına çıkmış. Hüzün olgunlaştırır. Kaybetmek sabrı öğretir”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX