0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Şubat 2020 Perşembe 17:19:00 - Güncelleme:13 Şubat 2020 Perşembe 19:03:00

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Yerli otomobil için 10 ülke bayilikle ilgili irtibata geçti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobille ilgili "Şu anda en az 10 ülkeden bayilikle ilgili benimle irtibata geçtiler. Gerçekten büyük bir teveccüh var" açıklamasında bulundu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan yerli otomobil açıklaması; "Şu anda en az 10 ülkeden bayilikle ilgili benimle irtibata geçtiler. Gerçekten büyük bir teveccüh var" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Gerçekten büyük bir teveccüh var" deyip yerli otomobile ilişkin dikkat çekici açıklamalar yaptı.

FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmasına ilişkin de değerlendirmeler yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "CHP Genel Başkanı'nın söyledikleri hezeyandan ibarettir. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızı suçlamak tam bir saçmalıktır." diye konuştu.

"EN AZ 10 ÜLKE BENİMLE İRTİBATA GEÇTİ"

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili önemli bir duyuruya imza atan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, şu ifadeleri kullandı: Şu anda en az 10 ülkeden bayilikle ilgili benimle irtibata geçtiler. Gerçekten büyük bir teveccüh var.

 "MARKAMIZI OLUŞTURUYORUZ"

Bakan Varank, yerli otomobil ile ilgili geçtiğimiz günlerde şu açıklamayı yapmıştı: 'Türkiye'nin otomobili projesiyle, üstünlüklerimizi yeni ve heyecan verici bir alana taşıyoruz. Biz burada bir otomobil üretmenin daha da ötesini düşünüyoruz. Otomotiv sektörü, köklü bir değişim sürecinden geçiyor. Bağlantılı, otonom ve elektrikli araç pazarı, geleneksel markaların yanında, yeni girişimlere çok büyük fırsatlar sağlıyor.

Biz hem bu otomobilleri hem de beraberindeki mobilite ekosistemini özgün olarak geliştiriyoruz. Türkiye'nin Otomobiliyle, küresel piyasada rekabet edecek markamızı oluşturuyor, sektörün geleceğinde biz de varız diyoruz. Bu proje aynı zamanda otomotiv yan sanayisinin yeni teknolojilere karşı kendini güncellemesine de öncülük edecek.

AA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX