0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Eylül 2018 Perşembe 02:00:00 - Güncelleme:06 Eylül 2018 Perşembe 02:00:00

Yıldızlara Avrupa şoku

Fenerbahçe’de teknik direktör Cocu, Avrupa Ligi kadrosunu açıkladı. Listede bulunmayan Soldado büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Mehmet Ekici, Dirar ve Tolga da kadroda yok.

GÜNEŞ

FENERBAHÇE’DE Avrupa isyanı… Üst üste alınan üç mağlubiyetle milli araya giren Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör Phillip Cocu, dün Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan kadroyu açıkladı. Hollandalı çalıştırıcı, Beşiktaş’la Fenerbahçe’nin arasını açan M.Ekici’nin yanı sıra, yeni transferler Tolga Ciğerci, Berke, Ferdi ile Dirar ve Soldado gibi yıldız isimleri listeye yazmadı. Cocu’nun bu tercihi sonrasında Soldado sosyal medyadan sitemkar bir açıklama yaptı.

SOLDADO, “UEFA listesinde olmamaktan dolayı büyük hayal kırıklığı içindeyim ama şu anda tek isteğim takım arkadaşlarıma destek olmak ve yarışacağımız diğer kulvarlarda takımım için elimden gelenin en iyisini yapmak” dedi. M.Ekici ve Dirar’ın da morallerinin bozulduğu ve yakın çevrelerine sitem ettikleri öğrenildi. F.Bahçe'ye büyük umutlarla gelen Berke’nin de 4. kaleci durumuna düşmesi sonrasında pişmanlık yaşadığı iddia edildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX