0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Temmuz 2018 Perşembe 14:25:00 - Güncelleme:12 Temmuz 2018 Perşembe 14:27:00

'Yerry Mina ile ilgilendiğimiz doğrudur'

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Galatasaray'ın Instagram hesabından yaptığı açıklamada transferle ilgili bir soruya "Açıkca söylemek gerekirse Yerry Mina ile ilgilendik. Kulübünde oynamıyordu. Dünya Kupası'nda da ilk maçta oynamadı. Stoperler hata yapınca değiştirdiler." dedi.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Galatasaray'ın Instagram hesabından yaptığı açıklamada transferle ilgili bir soruya "Açıkca söylemek gerekirse Yerry Mina ile ilgilendik. Kulübünde oyanmıyordu. Dünya Kupası'nda da ilk maçta oynamadı. Stoperler hata yapınca değiştirdiler." dedi.
 
İşte Terim'in satırbaşları: 

"Her sene yeni bir takım kurmaktansa uzun vadeli takım kurmak önemli. Çekirdek bir takım hazırlamalıyız.  Çekirdek takımı gençlerle takviye ederek uzun vadeli başarılar elde etmeliyiz."
 
"Galatasaray markasına değer katacak bir akademi kurmak için çaba harcıyoruz. Bu akademiye iyi oyuncular bulmak için çalışıyoruz. Lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi için bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Ben ve ekibim 300'e yakın yerli-yabancı oyuncuyu her gün takip ediyoruz. "
 
"Dünya Kupası'nda beğendiğim oyunculardan bir tanesi stoper Yerry Mina. Açıkçası, onunla ilgilendiğimiz de doğrudur. Oynamıyordu genel olarak, yedekti. Kolombiya'da ilk maç oynamadı, yedekti. Hatalı goller yeyince ilk maçta değiştirdiler. Yerry Mina konusu böyle..." 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX