0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ocak 2018 Pazar 10:20:00 - Güncelleme:14 Ocak 2018 Pazar 10:21:00

Yeni Malatyaspor'dan Bobo hamlesi

Ocak ayı transfer döneminde forvet hattına tecrübeli bir isim kazandırmak isteyen Yeni Malatyaspor, Bobo için devreye girdi. Sessizliğini bozan Sarı-Kırmızılılar’ın, golcü oyuncuyla her konuda anlaştığı öğrenildi.

Transferde kadrosunu Elazığspor’dan Berk Yıldız ile güçlendirip, tecrübeli stoper Yalçın Ayhan ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor, hücum hattındaki gol sorununu tecrübeli bir golcüyle çözmek istiyor. Teknik direktör Erol Bulut’un bu çözümü doğrultusunda harekete geçen Sırı-Kırmızılılar, daha önce ligimizde Beşiktaş ve Kayserispor forması giyen Bobo ile masaya oturdu. 33 yaşındaki golcü oyuncu ile her konuda anlaşan Malatya yönetiminin, işi imzaya bıraktığı bildirildi.

Hamit haftaya kaldı 

Doğu ekibi Brezilyalı futbolcunun yanı sıra anlaştığı diğer isim Hamit Altıntop’la da imzaları haftaya atacak. 35 yaşındaki futbolcuyu hafta içi Malatya’ya getireceği öğrenilen yönetimin, taraftarına çifte müjde vermeyi planladığı da gelen haberler arasında.

(Fanatik)

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX