0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Ağustos 2018 Pazartesi 02:00:00 - Güncelleme:13 Ağustos 2018 Pazartesi 09:06:00

Yeni bir yıldız doğuyor: Barış Alıcı

F.Bahçe’nin Bursaspor’u 2-1 yendiği maçta Türk futbolu yeni bir yıldız adayı kazandı. Barış Alıcı geniş futbol repertuvarı ve olgunluğuyla sadece Sarı-Lacivertliler’i değil tüm futbolseverleri kendine hayran bıraktı.

GÜNEŞ

TUNCAY ŞANLI’YA BENZETİLDİ

■ F.BAHÇE’DE hem Süper Lig’e 3 puanlı başlamanın hem de maça ilk 11’de başlayan Barış Alıcı’nın sergilediği etkili performansın sevinci yaşanıyor. Bu yaz Altınordu’dan 1.5 milyon euroya transfer edilen 21 yaşındaki futbolcunun performansı merak ediliyordu. Her iki kanatta da oynayabilen Barış için daha şimdiden “F.Bahçe’nin geleceği” şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı. Sarı-Lacivertli pek çok taraftar genç oyuncunun tarzını Tuncay Şanlı’ya benzetti.

PORTEKİZ’DE BELLİ OLMUŞTU

■ BENFİCA maçında oyuna sonradan girip son dakikalarda çıkardığı şutla takımına beraberliği getirmeye çok yaklaşan Barış Alıcı, Portekiz’de verdiği olumlu sinyallerin ardından Bursaspor karşısında da maçın adamı seçildi. Oyundan çıkarken taraftarın ve Başkan Ali Koç’un ayakta alkışladığı genç yetenek için, “Kanatları etkili kullanıyor, ara pası atıyor, top çalıyor, futbolun tüm güzelliklerini sergiliyor, bileklerine de hakim. Allah sakatlıklardan, şanssızlıklardan korusun” yorumları yapıldı.

DAHA DA İYİ OLACAĞIM

■ TARAFTARIN yeni sevgilisi, maçın ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımla mutluluğunu ve gururunu dile getirdi. “Süper Lig'de F.Bahçe formasıyla çıktığım ilk maçta duygu ve heyecan yüklüydüm. Sahada olduğum her dakika takımın başarısı için çalıştım, çalışacağım. Başta ailem olmak üzere, bana inanan F.Bahçe taraftarı, yönetimi ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum” diyen Barış’ın teknik direktör Phillip Cocu tarafından Benfica rövanşında nasıl kullanılacağı merak ediliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX