0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mayıs 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:20 Mayıs 2019 Pazartesi 08:00:00

Yine başıboş dehşet

Mardin Kızıltepe’de başıboş köpekler, sokakta oyun oynayan 3 yaşındaki kız çocuğuna saldırdı. Çevredekiler tarafından kurtarılan küçük kız, hastanede tedavi altına alındı. 

Korkunç olay, önceki sabah saat 11.00 sularında yaşandı. Mezopotamya mahallesinde arkadaşlarıyla oyun oynamak için dışarıya çıkan 3 yaşındaki Rümeysa Kapan'a sokak köpekleri saldırdı. Küçük kızın çığlıklarını duyan mahalle sakinleri, yardımına koştukları minik Rümeysa’yı köpeklerin arasından güçlükle alarak sağlık ekiplerine haber veridi. 

'İLK KEZ SALDIRMIYORLAR' 

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan çocuğu ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavisi süren küçük kızın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.  Baba Reşit Kapan, mahallede çok sayıda köpek olduğunu ve daha önce başka çocuklara da saldırdıklarını söyledi. Belediye ekiplerinden köpekleri toplamalarını isteyen Kapan “Başıboş köpekler kızımı ısırdı. Mahallede 10 tane sokak köpeği var. Bunlar daha önce başka çocukları da ısırmış. Belediyenin bir an önce bu köpekleri toplamasını istiyoruz'' dedi. 

ÇOCUKLAR SOKAĞA ÇIKAMIYOR 

Çocuğunun ölümden döndüğünü belirten baba ''Allah korusun çocuğuma bir şey olsaydı bunun hesabımı kim verecekti” diyerek duruma sitem etti. Mahallenin çocukları da köpekler yüzünden okula gidemediklerini ve sokakta rahatlıkla oynayamadıklarını belirtti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX