0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Mart 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:14 Mart 2019 Perşembe 11:10:00

Yanal'dan sitem! 'Defansif oynamıyoruz'

F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Başakşehir maçında takımı defansif oynattığı yönündeki eleştirilere isyan etti. Yanal, “Herkesin hayalindeki Fenerbahçe’yi bu hafta Sivasspor karşısında göstereceğiz” dedi.

GÜNEŞ

VURUCU EKİP HAZIR

■ LİGİN 2. yarısında 8 hafta geride kalırken hala toparlanamayan F.Bahçe’de tüm gözler yarın akşam oynanacak Demir Grup Sivasspor maçına çevrildi. Ligin dişli ekiplerinden biri olan Yiğidolar’ı mağlup etmek isteyen Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör Ersun Yanal’ın 11’i de yavaş yavaş şekilleniyor. Takımı sıralamada rahat bir konuma taşıyamadığı için eleştirilmeye başlanan tecrübeli çalıştırıcı Sivas’ı, Moses, Ayew ve Soldado üçlüsüyle vurmayı düşünüyor. 

KİMSE MERAK ETMESİN

■ BAŞAKŞEHİR maçında F.Bahçe kimliğinden uzak defansif bir kurguyla çıktığı için eleştirilen Yanal, “Her maçın kendi içerisinde bir taktiği, bir dizilişi olur. Ben takımı defansif oynatmadım. F.Bahçe taraftarının görmek istediği takımı bu hafta Sivasspor karşısında izleteceğiz. Elimizde sürekli gelişen ve hücum potansiyeli yüksek bir takım var. Kimse merak etmesin 100 gollü şampiyonluklar, nisanda gelen şampiyonluklar bu kulüpte yeniden yaşanacak” sözleriyle kendisini savundu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX