0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Ocak 2018 Çarşamba 20:02:00 - Güncelleme:03 Ocak 2018 Çarşamba 20:03:00

Van Persie'nin menajerinden transfer açıklaması geldi

Fenerbahçe'de iyice gözden düşen Hollandalı futbolcu Robin van Persie'nin menajeri Kees Vos, transfer hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de bu sezon sadece iki maçta forma giyebilen ve sarı lacivertli takımdaki geleceği büyük merak konusu olan Robin van Persie için menajeri Kees Vos'tan flaş açıklamalar geldi. Vos, Van Persie'nin takımdaki geleceği için Fenerbahçe yönetimiyle görüşme yapacaklarını belirtti.

''İKİ TARAF İÇİN YÖNETİMLE GÖRÜŞECEĞİZ''

Hollanda basınına konuşan Vos, ''Teorik olarak Robin, devre arasından sonra Fenerbahçe'de oynayabilir. Ama bir süre çalışmaktan uzak olduğu da bir gerçek. Kulüple konuşup iki takımın da kabul edeceği bir çözüm için yönetim ile görüşme yapacağız. O zamana kadar van Persie çalışmaya devam edecek'' sözlerini kullandı.

''EĞER FENERBAHÇE'DEN AYRILIRSAK...''

Van Persie'nin eski takımı Feyenoord'a dönüp dönmeyeceği hakkında da konuşan Kees Vos, ''Şu an başka bir kulüp hakkında konuşamayız. Eğer Fenerbahçe'den ayrılırsak, o zaman tüm opsiyonlar açık olur. İyi bir karar vermek için zamanı bekliyoruz'' dedi.

(Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX