0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ocak 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:17 Ocak 2019 Perşembe 09:44:00

Transferde rota Ada

Tolgay Arslan ve Serdar Aziz’den ümidini kesen Sarı-Lacivertliler, gözünü İngiltere’ye çevirdi. Swansea City’den ayrılmayı kafasına koyan Leroy Fer için harekete geçen Fenerbahçe, Premier Lig ekibi Leicester City’de forma şansı bulamayan Çağlar Söyüncü’yü de kiralamak istiyor.

KONTRAT YENİLEMİYOR

TRANSFERDE yine geç kalan Fenerbahçe, Tolgay Arslan ve Serdar Aziz’den umudu kesti ve rotasını bir kez daha İngiltere’ye çevirdi. Orta saha için Adrien Silva konusunda Leicester City’den cevap bekleyen Sarı-lacivertliler, Swansea City’den ayrılmayı kafasına koyan Leroy Fer için de harekete geçti. İngiltere Championship'ten yeniden Premier Lig’e yükselmesi mucizelere bağlı olan Swansea ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 29 yaşındaki futbolcu, takımıyla kontrat yenilememe kararı aldı.

TÜRKİYE’YE SICAK BAKIYOR

İNGİLİZ ekibin yöneticileriyle bir toplantı yapan Fer’in menajeri Rob Jansen, oyuncusuna Fenerbahçe’nin talip olduğunu iletti. İngiliz basını da sezon sonu serbest kalacak olan Hollandalı yıldızdan az da olsa para kazanmak için bu transfere izin verebileceğini sayfalarına taşıdı. Swansea City’nin 4 milyon euro gibi bir bonservis bedeli isteyeceği, Fer’in de Championship’te oynamaktansa Türkiye'ye gitmeye sıcak baktığı belirtiliyor. Gazeteler, transferin önümüzdeki hafta netleşeceğini iddia etti.

BOYATA İÇİN DE NABIZ YOKLANIYOR

SERDAR Aziz için Galatasaray’a bonservis bedeli vermek istemeyen Fenerbahçe, ayrıca Çağlar Söyüncü için de Leicester City ile temasa geçti. İngiliz ekipte forma şansı bulamayan milli oyuncuyu 6 aylığına kiralamak isteyen Sarı-Lacivertliler, Leicester’a teklifini yaptı. İngiliz ekibin 22 yaşındaki stoperi kiralamaya sıcak bakmadığı öğrenilirken, Çağlar'ın da Türkiye’ye dönmek istemediği bildirildi. Milli stoperi ikna etmeye çalışacak olan Fenerbahçe’nin, Celtic’te forma giyen Dedryck Boyata için nabız yokladığı aktarıldı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX