0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mayıs 2018 Perşembe 11:16:00 - Güncelleme:24 Mayıs 2018 Perşembe 11:18:00

Transfer resmen açıklandı! İşte Iniesta'nın yeni takımı

Lukas Podolski'nin de forma giydiği Japon ekibi Vissel Kobe, Andres Iniesta'yı transfer ettiğini resmen açıkladı.

Podolski'nin de forma giydiği Japon ekibi Vissel Kobe, Andres Iniesta'yı transfer ettiğini resmen açıkladı.

Çağımızın en önemli futbolcularından biri olan Andres Iniesta'nın yeni takımı belli oldu. 12 yaşındayken altyapıdan adım attığı Barcelona'ya geçtiğimiz günlerde gözyaşları içinde veda eden yıldız futbolcu, yeni adresini dünyanın öbür ucu şeklinde açıkladı.

Öncelikle Çin'e gideceği belirtilen futbolcu için sonradan Japonya iddiası ortaya atılsa da, süreç bir süredir atıl kalmış, kesin bir sonuca varmamıştı. Ancak Iniesta'nın akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, transferin resmi açıklaması mahiyeti taşıdı.

İlhan Mansız da oynadı

Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski de Vissel Kobe formasını giyiyor. Alman futbolcu dün yıldız futbolcuya bir çağrıda bulunarak kendisine Vissel Kobe'ye gelmesi tavsiyesinde bulunmuştu. Türk futbolcu İlhan Mansız da 2004 yılında Vissel Kobe forması giymişti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX