0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2018 Salı 09:42:00 - Güncelleme:13 Kasım 2018 Salı 09:44:00

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz, Beşiktaş'ın radarında

Trabzonspor yönetimi, tecrübeli futbolcunun menajeri ile anlaşılması durumunda sözleşmeyi feshetmeye hazırlanıyor. Kadro dışı bırakılan yıldız futbolcunun Beşiktaş'ın radarında olduğu iddia edildi.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, bugün kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamasıyla Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'ın kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

Kafkas; kararın akşam saatlerde gerçekleştirilen olağanüstü yönetim kurulu toplantısında alındığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

"Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz'ın süresiz olarak kadro dışı bırakılması kararlaştırılmıştır. Onur Recep Kıvrak'tan takım kaptanlığının alınması ve Yeni Malatyaspor maçındaki ağır yenilgi nedeniyle profesyonel A takım kadrosuna 100'er bin lira para cezası verilmesi kararı alınmıştır."

Bu kararın ardından Burak Yılmaz'ın Bordo-Mavili kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken deneyimli oyuncunun yeni adresinin neresi olacağı gündemin en önemli başlıklarından biri oldu.

ŞENOL GÜNEŞ İSTİYOR

Beşiktaş'ın kötü gidişini gol yollarındaki kalite ayakların azlığına bağlayan Şenol Güneş, Burak Yılmaz transferine sıcak bakıyor. Yakından tanıdığı Burak'a ihtiyacı olan tecrübeli hoca, bu transferin gerçekleşmesi durumunda hücumdaki problemlerin sona ereceğini düşünüyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX