0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Şubat 2019 Çarşamba 13:57:00 - Güncelleme:20 Şubat 2019 Çarşamba 14:00:00

Trabzonspor, Göztepe maçının hazırlıklarını 5 eksikle sürdürdü

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 22 Şubat Cuma günü deplasmanda Göztepe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan Onazi, Pereira, Abdülkadir Ömür, Vahid Amiri ve Luis Ibanez'in katılmadığı öğrenildi.

Dün antrenmanda Rodallega ile girdiği ikili mücadelede sakatlık geçiren Novak'ın takımla çalışmada yer aldığı belirtildi.

Bordo-mavili takımın ısınma hareketlerinin ardından taktik bir çalışma yaptığı bildirildi.

İzmir'e yarın gidecek

Trabzonspor, Göztepe ile oynayacağı maç için yarın öğle saatlerinde İzmir'e gidecek.

Bordo-mavililer, lig ve kupada önündeki 3 karşılaşmayı da deplasmanda oynayacak. İlk olarak İzmir'de Göztepe ile karşılaşacak Trabzonspor, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali rövanşında Ümraniyespor, 4 Mart'ta da Kasımpaşa ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Karadeniz ekibi, böylece 11 günlük süre içerisinde lig ve kupada 3 zorlu deplasman maçına çıkacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX