0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:19:00 - Güncelleme:21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:21:00

Thomas Tuchel'den Buffon açıklaması

Paris Saint Germain, yeni teknik direktörü Thomas Tuchel için imza töreni düzenledi. Alman teknik adam, Juventus'tan ayrılan efsanevi kaleci Gianluigi Buffon hakkında da konuştu.

Paris Saint Germain, yeni teknik direktörü Thomas Tuchel'i basına tanıttı. Kendisi için düzenlenen imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alman teknik adam, Gianluigi Buffon'un olası transferine ilgili de açıklamalarda bulundu.

Tuchel, Juventus'tan ayrıldığını açıklayan 40 yaşındaki emektar file bekçisinin PSG'ye gelip gelmeyeceğine ilişkin soruya şu şekilde yanıt verdi: "Bu konuda şu an için detay veremeyeceğim. Her şeyden önce Buffonsuz bir Juventus'u hayal edemiyordum fakat gelinen noktada durum bu. 

Kendisini kişisel olarak tanımıyorum fakat ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Şu an iki kaleciye sahibiz ve yapmamız gereken, sabırla bekleyip olacakları görmek."

(Fanatik)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX