0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Eylül 2017 Pazar 23:22:00 - Güncelleme:25 Eylül 2017 Pazartesi 10:55:00

Theo Bongonda: Takımda çok tehlikeli ağabeyler var

Trabzonspor’un Belçikalı oyuncusu takım içinde gruplaşma olduğunu açıkça dile getirdi.

Bordo-Mavililer’in yıldız Theo Bongonda yedek kalmasına isyan etti. Belçikalı oyuncu, "Çok çalışıyorum forma verilmiyor! Takım içinde tehlikeli ağabeyler var. Böyle devam ederse devre arasında giderim" dedi.

 

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

 

ALANYA hezimetinin ardından çalkantılı günler geçiren Trabzonspor’da bir bomba daha patladı… Bordo-Mavililer’in sezon başında İspanyol ekibi Celta Vigo’dan kiraladığı Theo Bongonda, isyan bayrağını çekti… Yedek kalmasını hazmedemeyen Belçikalı oyuncu, takım içerisinde gruplaşmalar olduğunu ve teknik direktör Ersun Yanal’ın da bu nedenden dolayı kendisine forma vermediğini iddia etti. Yakın çevresine dert yanan Bongonda açtı ağzını yumdu gözünü…

 

REAL’E BARÇA’YA KARŞI OYNADIM

 

TRABZONSPOR’A oynamak için geldiğini belirten Bongonda, kendisine sezon başında verilen sözlerin de tutulmadığını öne sürdü. Büyük umutlarla bir yıllığına kiralanan Belçikalı oyuncu, "Ben Trabzonspor’a kariyer yapmak için geldim. Real Madrid’e, Barcelona’ya Manchester United’a karşı finaller oynamış bir oyuncuyum. Yedek oturmak için Türkiye’yi seçmedim. Bu nasıl iştir anlamadım. Çok çalışıyorum ama hoca tarafından forma verilmiyor" dedi.

 

KESİNLİKLE BURADA KALMAM

 

TAKIMDA mutlu olmadığını da vurgulayan Theo Bongonda, Böyle devam ederse devre arasında giderim. Kesinlikle burada kalmam için bir neden yok. İspanya’da daha mutluydum. Burada takım içinde ağabeyler var ancak bu ağabeyler çok tehlikeliler" ifadelerini kullandı. Bongonda, bu sezon Trabzonspor formasıyla ligde 130 dakika oynadı. Son üç mücadelede ise forma şansı bulamadı. Alanya maçını da Ersun Yanal’ın kararıyla tribünden izledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX