0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Eylül 2018 Cumartesi 01:00:00 - Güncelleme:22 Eylül 2018 Cumartesi 01:00:00

Terim faktörü

Lokomotiv Moskova’yı yıkan isimlerin başında gelen Rodrigues, “Fatih Terim, bana, 'Anahtar oyuncum olacaksın' dedi ve beni çok gururlandırdı. Hocam her geçen gün beni daha iyi bir insan ve daha iyi bir oyuncu yapıyor” diyerek yükselişinde Terim’i işaret etti.

GÜNEŞ

BANA ÇOK GÜVENDİĞİNİ SÖYLEDİ

■ ŞAMPİYONLAR Ligi’nde Lokomotiv Moskova’yı yıkan isimlerin başında gelen Galatasaray'ın yıldızı Garry Rodrigues, performansının yükselmesinin nedeni olarak Fatih Terim’i gösterdi. UEFA’nın resmi sitesine röportaj veren Rodrigues, muhabirden gelen, “Fatih Terim geldiğinden bu yana performansın arttı. Nedeni ne?” sorusuna “Fatih Terim, Galatasaray'a geldiğinde bana çok güvendiğini söyledi. Bana, “Anahtar oyuncum olacaksın” dedi ve bu beni çok gururlandırdı, çok mutlu etti” cevabını verdi.

BENİ DAHA GÜÇLÜ VE MOTİVE YAPTI

■ TERİM’İ yere göğe sığdıramayan Yeşil Burun Adaları asıllı yıldız oyuncu, “Fatih Terim benimle özel olarak her gün çalışıyor, her gün konuşuyoruz. Fatih Terim, her geçen gün beni daha iyi bir insan ve daha iyi bir oyuncu yapıyor. Onunla çalıştığım için çok gururluyum. Beni daha güçlü biri yaptı. Ayrıca, daha motive bir oyuncu oldum. Kendime has oyunumu oynadığımda benim performansımı yüksek tutuyor. Goller ve asistler de arkasından geliyor” diyerek sözlerini bitirdi.

SEZONA KASIRGA GİBİ BAŞLADI

■ PARÇALI formayı giydiği maçlarda rakip takımı adeta etkisiz hale getiren Rodrigues, önce Süper Lig'e sonra Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu. Geçtiğimiz sezon ligde 33 maçta 9 gol ve 11 asistlik performans sergileyen yıldız oyuncu, bu sezon ligde 3 maçta 2 gol attı. İlk kez çıktığı Şampiyonlar Ligi'nde de Lokomotiv Moskova filelerini havalandıran Yeşil Burun adalı oyuncu, birçok teklif gelmesine rağmen takımdan ayrılmadı. Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi gelen teklifleri reddetti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX