0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Nisan 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:16 Nisan 2019 Salı 08:00:00

Terim de hatalı

Sarı-kırmızılıların Fenerbahçe deplasmanında yaşadığı kayıpta İmparator’un da yanlışları fazla.

GÜNEŞ

Galatasaray, hakem Ali Palabıyık’ın yanlı düdükleriyle Fenerbahçe deplasmanında çok önemli iki puan bıraktı. Ancak hakemin kararlarının yanı sıra teknik direktör Fatih Terim’in de hatalı oyuncu tercihleri yaşanılan kayıpta etkiliydi…

GÖRDÜKLERİNİ ÇALAMADI

 ■G.SARAY, büyük umutlarla gittiği Fenerbahçe deplasmanında yine umduğunu bulamadı. 19 yıllık seriyi bitirmek için fırsat yakalayan Sarı-Kırmızılılar’ın bu hasreti dindirememesindeki en büyük etken tartışmasız hakem Ali Palabıyık’tı… Maçın altında ezilen Palabıyık, verdiği kararlarla Galatasaray’ın sahada iki puan kaybetmesine neden oldu. Özellikle M.Topal’ı atamayan ve Fenerbahçe’nin golü öncesindeki faulü vermeyen tecrübeli düdük, adeta G.Saray’a şampiyonluk yolunda darbe vurdu.

BELHANDA YANLIŞI

■ ANCAK, Sarı-Kırmızılılar’ın 10 kişi kalan rakibi karşısında galip gelememesinin bir başka sebebi de teknik direktör Fatih Terim’di… Hakemin hataları sonrasında tecrübeli çalıştırıcının yaptığı yanlış hamleler çok konuşulmasa da, şampiyonluk yarışında alınan bu yarada Terim’in de etkisi büyük. İmparator’un takımın en önemli silahlarından olan Belhanda’yı 46’da kenara alması, maçı 11 kişi tamamlama isteğini ortaya koysa da, Sarı-Kırmızılılar’ın orta alandaki etkinliğini düşürdü.

SİNAN HAMLESİ OLMADI

■ FATİH hoca diğer hatasını Sinan Gümüş’ü 78’de oyuna alarak yaptı. Uzatmalarla birlikte yaklaşık 20 dakika sahada kalan Sinan, hiçbir varlık gösteremedi ve takımını adeta 10 kişi oynattı. İmparator, 84’te Feghouli’nin yerine Mitroglou’nu sahaya sürünce forvetleri besleyecek adam kalmadı. Terim’in TT Stadı'nda rakiplerini ısıran takımı, Kadıköy’de yan pas yapan görüntüye büründü. 90 dakika boyunca net pozisyon bulunamaması da, Terim’in yenemiyorsan yenilme politikasının ürünüydü.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX