0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Aralık 2019 Salı 08:36:00 - Güncelleme:10 Aralık 2019 Salı 09:29:00

Elon Musk'un 'Cybertruck' ile başı dertte: Görüntüleri sosyal medyaya düştü

ABD'nin teknoloji devlerinden Elon Musk'a Tesla'nın ilk elektrikli pikap kamyonu 'Cybertruck' ile dört dörtlük poz vermek henüz nasip olmadı. Geçen ay tanıtım etkinliğinde dayanıklılığını dosta düşmana göstermek istediği aracın zırhlı camlarının kırılmasıyla şaşkına dönen Elon Musk, bu kez gece gezmesinden dönerken 'Cybertruck'ı çarptı.

ABD'nin teknoloji devlerinden Elon Musk'a Tesla'nın ilk elektrikli pikap kamyonu "Cybertruck" ile dört dörtlük poz vermek henüz nasip olmadı. Geçen ay tanıtım etkinliğinde dayanıklılığını dosta düşmana göstermek istediği aracın zırhlı camlarının kırılmasıyla şaşkına dönen Elon Musk, bu kez gece gezmesinden dönerken "Cybertruck"ı çarptı.

Musk'ın Kaliforniya/Malibu'daki lüks bir restoranın otoparkından çıkarken "Cybertruck"ı trafik dubasına çarpmasının görüntüleri sosyal medyaya düştü.

Bu, "Cybertruck" açısından ikinci utanç verici vaka oldu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX