0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ekim 2018 Pazar 02:00:00 - Güncelleme:21 Ekim 2018 Pazar 02:00:00

Taşlar yerinden oynadı

Şampiyonlar Ligi’ndeki kritik Schalke maçına ideal 11 ile çıkmayı düşünen Fatih Terim, yaşanan sakatlıklar sonrasında karalar bağladı. Elindeki kadroyu en verimli şekilde kullanmak zorunda kalan Terim, planlarını yapmaya başladı

FLORYA REVİRE DÖNDÜ

BU sezon sakatlıklarla boğuşan Galatasaray’da kötü haberler arka arkaya geliyor. Şampiyonlar Ligi’nde Schalke karşısında Emre Akbaba ve Henry Onyekuru’dan yararlanamayacak olan Sarı-Kırmızılılar, Bursaspor karşısında da So�iane Feghouli, Serdar Aziz ve Fernando Reyes'i de kaybetti. Yapılan açıklamada sağ üst arka adale grubunda zorlama tespit edile Feghouli ve Fernando'nun tedavilerine başlandığı, kasığında ağrı hisseden Serdar’ın ise durumunun yapılacak ek tetkiklerin ardından belli olacağı bildirildi.

TANDEM MAİCON-OZAN OLACAK

FERNANDO ve Feghouli’nin yetiştirilmesi için sağlık ekibi seferber olurken, “Önceliğim Şampiyonlar Ligi” diyen Fatih Terim, en kötüye göre planlarını yapmaya başladı. Gruptaki iddiasını sürdürmek için Alman ekibi karşısında mutlak zafer parolasıyla çıkacak olan Terim, Muslera’nın önünde Serdar Aziz’in yokluğunda savunmada Maicon-Ozan ikilisine görev vermeyi planlıyor. Bursa karşısında dinlendirdiği Nagatomo’ya formasını geri verecek olan tecrübeli çalıştırıcıyı en çok düşündüren bölge ise orta saha…

SİNAN KANATA EREN FORVETE

FERNANDO’NUN sakatlığı Terim’in tüm planlarını bozdu. Schalke karşısına daha teknik bir orta saha ile çıkmayı planlayan Terim, Donk ve Devler Ligi’ndeki kırmızı kart cezası biten Ndiaye ile daha dirençli bir yapıyla mücadele etmeyi düşünüyor. Belhanda’dan vazgeçemeyecek olan İmparator’un forvette oynattığı Sinan Gümüş’ü sağ açığa çekmesi, sol açıkta da yine Rodrigues’e görev vermesi bekleniyor. Fatih Terim’in, Eren Derdiyok’u da ileri uçta tek forvet olarak sahaya sürmeyi planladığı aktarıldı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX